11/2/11

Και νέα ληστεία από αλλοδαπούς με τραυματισμό γυναίκας


Μετά από πολλές ληστείες που έχουν γίνει στο νομό Βοιωτίας από τη "γνωστή σπείρα" με τα ρούχα παραλλαγής που λυμαίνεται την περιοχή και τις τράπεζες και ύστερα από το συμβάν με τους πυροβολισμούς έξω από τη Λιβαδειά και τον τραυματισμό ενός αστυνομικού, ξαναχτύπησαν την περιοχή του Διστόμου για 3η φορά μέσα σε λίγες ημέρες!!!

Συγκεκριμένα στη Παραλία Διστόμου, στον οικισμό Άσπρων Σπιτιών, σήμερα το πρωί στις 8 πμ, μπήκαν στο κατάστημα της εθνικής τράπεζας 4 άτομα αλβανικής καταγωγής, με καλάσνικοφ. Πήραν από το ΑΤΜ το ποσό 250.000 ευρώ και κατά την έξοδο τους συναντήθηκαν με στέλεχος και δημοσιογράφο του Ράδιο Δίστομο που παρκάριζε το αυτοκίνητο της έξω από τη τράπεζα. Σπάζοντας το αριστερό παράθυρο και χτυπώντας τη δημοσιογράφο στο πρόσωπο με το όπλο, τη πέταξαν έξω από το αυτοκίνητο άρπαξαν το ΙΧ και κατευθύνθηκαν προς Αντίκυρα. Εκεί ξαναγύρισαν πίσω στα Άσπρα Σπίτια όπου άφησαν το ΙΧ πίσω από το λιμεναρχείο. Στη συνεχεία ο διευθυντής και δημοσιογράφος του σταθμού, σε συνεργασία και με πληροφορίες βρήκαν το ΙΧ σε 30 λεπτά από το συμβάν.

Στη συνεχεία ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία φτάνοντας επιτόπου έκανε έλεγχο για αποτυπώματα στο ΙΧ. Η αστυνομική διεύθυνση Βοιωτίας έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στη περιοχή. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάτι...

Το σχέδιο ήταν καλά οργανωμένο και μελετημένες όλες οι κινήσεις …μέχρι και ποιος υπάλληλος "γέμιζε" το ΑΤΜ γνώριζαν!!! Οι δράστες διέφυγαν προς Κυριάκι με 1 βαν, με πιθανη πορεια προς Θίσβη…

Η εγκληματικότητα των αλλοδαπών αυξάνει όλο και περισσότερο και το κράτος αδυνατεί να προστατεύσει τους πολίτες από την βία. Η άμεση απέλαση είναι η μόνη λύση.