7/4/11

Αλλοδαποί διαρρήκτες δολοφόνησαν ηλικιωμένο εν ψυχρώ


Αλλοδαποί διαρρήκτες εισέβαλαν σε σπίτι στον Ορχομενό, δολοφόνησαν εν ψυχρώ, με πιστολιά εξ επαφής, έναν 75χρονο και χτύπησαν με σφυρί στο κεφάλι την 70χρονη γυναίκα του. Η λεία του εγκλήματος: 800 ευρώ.

Προσέξτε τις λεπτομέρειες στην διατύπωση του ανακοινωθέντος της Αστυνομίας:
"Αναζητούνται τρεις (3) άνδρες, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία, οπλοφορία και οπλοχρησία, καθώς και σωματικές βλάβες.

Συγκεκριμένα, οι τρεις (3) άνδρες, χθες το πρωί, εισήλθαν σε οικία στην περιοχή του Πύργου του Δήμου Ορχομενού Βοιωτίας, στην οποία διέμενε ηλικιωμένο ημεδαπό ζευγάρι ηλικίας 75 και 70 ετών, καθώς και ο γιος τους ηλικίας 47 ετών. Με την απειλή κυνηγετικού όπλου ακινητοποίησαν το ηλικιωμένο ζευγάρι στην κρεβατοκάμαρα του και στην συνέχεια τον γιο τους σε διπλανό δωμάτιο. Αφού ερεύνησαν τους χώρους, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των οκτακοσίων (800,00) Ευρώ, ενώ ένας (1) εκ των τριών πυροβόλησε εξ’ επαφής μια φορά τον 75χρονο τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Ένας άλλος από τους τρεις αγνώστους τραυμάτισε ελαφρά, χτυπώντας με σφυρί, στο κεφάλι την 70χρονη σύζυγο του θύματος.

Στη συνέχεια, οι τρεις τους, διέφυγαν με ΙΧΕ αυτοκίνητο, το οποίο, ύστερα από αναζητήσεις, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε ελαιώνα στον παράδρομο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στο Κυπαρίσσι του Δήμου Αταλάντης. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, για το αυτοκίνητο διαφυγής είχε δηλωθεί κλοπή την 29-03-2011 από την περιοχή του Κιάτου Κορινθίας.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς."
Το ότι δεν αναφέρουν την λέξη "ημεδαποί", για τους δολοφόνους, είναι σαφές δείγμα ότι ήταν αλλοδαποί. Για λόγους "πολιτικής ορθότητας", για "αποφυγή έξαψης των ρατσιστικών αισθημάτων του κοινού", αποφεύγουν να προσδιορίσουν χαρακτηριστικά, εθνικότητα ή έστω φυλή (που θα έκανε σαφές ότι δεν είναι Έλληνες). Αστυνομικοί σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχουν ήδη διαμαρτυρηθεί για αυτές τις (κοινές ανά την Ευρώπη) πολιτικές εντολές, που παρεμποδίζουν το αστυνομικό έργο, δυσχεραίνοντας τις έρευνες.

Προτιμούν το "τραυματίστηκε θανάσιμα" απ' το πιο σαφές "δολοφονήθηκε". Νομίζουν ότι με ηπιότερες εκφράσεις θα περιορίσουν την ανασφάλεια, τον φόβο, την αγανάκτιση και την οργή των Ελλήνων, για την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών. Δεν καταλαβαίνουν ότι πλέον δεν βασίζεται κανένας στα ανακοινωθέντα τους, ή στα δελτία των καναλιών τους, για να μάθει περί της προέλευσης του εγκλήματος. Δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας που να μην έχει δεχθεί ο ίδιος, συγγενής του ή γνωστός του επίθεση από "οικονομικούς μετανάστες και πρόσφυγες".

Το κουκούλωμα και το ρετουσάρισμα των ειδήσεων δεν λύνει το πρόβλημα, το επιδεινώνει. Η μοναδική λύση περιγράφεται σε τρεις λέξεις: ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ!