11/5/11

Λαμία: Απόπειρα βιασμού 17χρονης από 2 αλλοδαπούς σε κεντρικό δρόμο!


Οι Έλληνες τρομοκρατούνται σε ολόκληρη την χώρα, από τους τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες με τα βάρβαρα ήθη και την χαοτική πολιτισμική διαφορά τους με εμάς. Στο κέντρο της Αθήνας, σήμερα τα ξημερώματα, σφαγιάστηκε ένας πατέρας από 3 αλλοδαπούς (σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, αφρικανικής καταγωγής). Συγκλονίστηκε η Ελλάδα από τις δραματικές λεπτομέρειες του περιστατικού. Και, επιτέλους, φάνηκαν να ξυπνούν τα υγιή ανακλαστικά πολλών Ελλήνων της περιοχής.

Στο κέντρο της Λαμίας, την Παρασκευή το βράδυ, κατά τις 9μμ, μια 17χρονη περπατούσε στην οδό Καραΐσκάκη, μιλώντας στο κινητό της. Λίγο πριν το γήπεδο, χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι την ακολουθούν κάποιοι, ξαφνικά δέχεται την επίθεση 2 αγνώστων. Την άρπαξαν με βία,την κόλλησαν σ΄ένα τοίχο, που υπάρχει στο σημείο, της έκλεισαν το στόμα και άρχισαν να τη φιλούν και να τη δαγκώνουν στο λαιμό. Η κοπέλα αντέδρασε και κατάφερε να χτυπήσει με το γόνατο, τον έναν από τους δύο, βρίσκοντας έτσι την ευκαιρία να ξεφύγει τρέχοντας.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία, ωστόσο δεν γνωρίζουμε αν υπεβλήθη μήνυση (Σχόλιο XA: "κατ' αγνώστων" κυριολεκτικά, με χαράτσι 100 ευρώ, ελάχιστες ποινές και εξευτελιστική για το θύμα διαδικασία... μάλλον απίθανο). Η 17χρονη έκανε λόγο για αλλοδαπούς, αδύνατους και ψηλούς που όμως δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά τους, αφού όλα έγιναν τόσο γρήγορα και μέσα στο σκοτάδι.

Εντύπωση προκαλεί το θράσος των 2 επίδοξων βιαστών, αφού η οδός Καραΐσκάκη είναι ένας κεντρικός δρόμος με αυξημένη κίνηση αυτή την ώρα και σε πυκνοκατοικημένη περιοχή.


Σε εμάς δεν προκαλεί εντύπωση το θράσος των παράνομα ευρισκομένων στην Πατρίδα μας. Είναι νόμος της Φύσης, ότι όσο περισσότερο μαζεύεται ένα είδος σε ένα οικοσύστημα, τόσο περισσότερο απλώνεται κάποιο άλλο. Και είναι η ίδια μας η κυβέρνηση που φροντίζει να μαζεύονται οι Έλληνες και να εξαπλώνονται παράλληλα οι αλλόφυλοι εισβολείς, όχι απλώς ατιμώρητα, αλλά επιδοτούμενα. ΑΡΚΕΤΑ! ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ! 

ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!