20/6/11

Τ.Ο. Ευβοίας-Βοιωτίας: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το παρακάτω Δελτίο Τύπου απεστάλη σε όλα τα ΜΜΕ των νομών Ευβοίας και Βοιωτίας (περίπου σαράντα: τοπικές εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενημερωτικά blogs και portals) στις 15/6. Δημοσιεύτηκε μέχρι στιγμής, μόλις σε οκτώ μέσα* με διαδικτυακή παρουσία, που τιμούν τον ενημερωτικό τους ρόλο. Ανακοινώθηκε επίσης στην πλειοψηφία των τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών και αναμένουμε τις έντυπες εκδόσεις των τοπικών εφημερίδων.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χαλκίδα, 15/6/11

Ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανακοινώνει την ίδρυση Τοπικής Οργάνωσης Ευβοίας-Βοιωτίας, με έδρα τη Χαλκίδα. Τα γραφεία μας βρίσκονται στην οδό Κιαπέκου 1 (πλησίον ΚΤΕΛ) και είναι ανοικτά για το κοινό κάθε Κυριακή 7-9 μμ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6993955634

Στα πλαίσια της πανελλαδικής ανάπτυξης και οργάνωσης του Κινήματός μας, καλούμε όλους τους ΕΘΝΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ συντοπίτες μας να μας επισκεφθούν, να μας γνωρίσουν και να στηρίξουν τον Αγώνα μας για την Πατρίδα μας και τον Λαό μας. 

Αρκετά με την κοροϊδία, αρκετά με τις ταπεινώσεις, αρκετά με την φτώχεια και την ανασφάλεια! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Λαϊκός Σύνδεσμος
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
XAgr.net
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας

Σε συναγερμό ο μηχανισμός του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος σε ολόκληρη την χώρα. Όλα δείχνουν ότι ευρισκόμεθα ενώπιον πολιτικών εξελίξεων και οι πρόωρες εκλογές είναι ΠΙΘΑΝΕΣ. Καλούνται άπαντες οι Συναγωνιστές και οι Συναγωνίστριες σε συναγερμό για την πολιτική μάχη, την οποία θα δώσει ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, μια μάχη όπως όλα δείχνουν νικηφόρα.
 
Κάθε Χρυσαυγίτισσα, κάθε Χρυσαυγίτης έχει καθήκον να δώσει την μάχη, μεταφέροντας το μήνυμά μας σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό και στην τελευταία γωνιά της Πατρίδος μας. Είναι βέβαιο ότι τα κανάλια της δικτατορίας των διεφθαρμένων θα μας πολεμήσουν. Αντισταθείτε με τον προσωπικό σας αγώνα! Κάνετε γνωστό σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα ότι υπάρχει ένα Κίνημα αποφασισμένο να αγωνισθεί για μια αληθινή Εθνική Αναγέννηση: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ένα Κίνημα, που θα αγωνισθεί με όλες του τις δυνάμεις για να ξεβρωμίσει ο τόπος, για να αποκτήσει ο Λαός μας και πάλι το αίσθημα της ασφάλειας και να ξεφύγει για πάντα από το καθεστώς του τρόμου μέσα στο οποίο ζει απ’ την διαρκώς αυξανόμενη εγκληματικότητα!

Επίσης ιδιαίτερα σημαντικό είναι να μάθουν όλοι οι συμπατριώτες μας ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! Γιατί ήδη τα παπαγαλάκια των κομμάτων διαδίδουν είτε ότι δεν θα κατέβουμε στις εκλογές, είτε ότι στηρίζουμε το α ή β κόμμα. Να λέτε παντού ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συμμετάσχει στις εκλογές ΑΥΤΟΝΟΜΗ, ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ από δεσμεύσεις σε ντόπια και ξένα αφεντικά…

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

- Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή για να μπουν στη βουλή ΕΛΛΗΝΕΣ που θα κάνουν άνω – κάτω το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα
- Γιατί λέω ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ της Τρόικα, των διεθνών τοκογλύφων και του σιωνιστικού κεφαλαίου
- Για να περιοριστούν τα υπερκέρδη των τραπεζών και των «νταβατζήδων» και ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ
- Για να ξεκινήσουμε άμεσα την ΕΞΟΡΥΞΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ- ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ που αποδεδειγμένα διαθέτει η Ελλάς
- Για να ξανασπείρουμε τα χωράφια μας, να λειτουργήσουμε τις βιοτεχνίες μας, να επιστρέψουμε στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ μας
- Για ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και να πάψουν τα σύνορά μας να είναι «σουρωτήρι»
- Για ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ και να τιμωρηθούν παραδειγματικά όλοι οι κλέφτες πολιτικοί
- ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ!
- ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


* Evia portalRadio Distomo, Ανεξάρτητος Παρατηρητής, Θήβα pressEvia Top, Ευβοιόραμα, Ταχυδρόμος της Εύβοιας, Σχηματαραίος.