5/7/11

Τ.Ο. Λαμίας για δηλώσεις Καρχιμάκη


Βρέθηκε τελικά ένας τηλεοπτικός σταθμός σε ολόκληρη την επικράτεια που έδωσε βήμα σε εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για το Κανάλι Ένα της Φθιώτιδας, που παρουσίασε δήλωση του Γραμματέα της Τ.Ο. Λαμίας, συναγωνιστή Απόστολου Γκλέτσου.

Παράλληλα με την αγωγή εις βάρος του Μιχάλη Καρχιμάκη, ανεφέραμε στο σχετικό Δελτίο Τύπου τα εξής: “Η παρούσα ανακοίνωση κοινοποιείται σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Εάν προβληθούν εκ νέου οι συκοφαντικές δηλώσεις Καρχιμάκη, χωρίς να ανακοινωθεί η διάψευση της Χρυσής Αυγής, ή χωρίς να δοθεί ο λόγος σε επίσημο εκπρόσωπο του κόμματός μας, επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας”. 

Τελικά απεδείχθη εκ νέου πως η λέξη ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο των ανθρώπων των ΜΜΕ, που μοναδικός τους σκοπός είναι η παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης. Σε πανελλήνια κλίμακα, μόνο ένας σταθμός έδωσε βήμα σε εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για το Κανάλι Ένα της Φθιώτιδας, που ασχολήθηκε εκτενώς με το ζήτημα της επίθεσης στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τσώνη, στο κέντρο της Λαμίας. 

Ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Λαμίας της Χρυσής Αυγής προέβη στην παρακάτω δήλωση:
Παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα μία προσπάθεια παραπλάνησης και παραπληροφόρησης από την κυβέρνηση, για γεγονότα που συμβαίνουν είτε στην πρωτεύουσα, είτε στην περιφέρεια. Η αστυνομοκρατία, η λογοκρισία, τα φοβικά σύνδρομα και οι οικονομικές απειλές δεν περνούν πλέον στον ελληνικό λαό, ο οποίος είναι ώριμος να αποφασίσει για το μέλλον το δικό του και βασικά για το μέλλον των παιδιών του. 

Εις ό,τι αφορά τις συγκεντρώσεις στις πλατείες, η Χρυσή Αυγή δεν συμμετέχει οργανωμένα σε αυτές. Ζητήματα ιδεολογικά αλλά και διαβλέποντας τα κυβερνητικά παιχνίδια με στόχο την παραπληροφόρηση, απέχουμε συνειδητά από τις φιέστες αυτές, στις οποίες βεβαίως συμμετέχουν πολλοί και καλοί συμπατριώτες μας. 

Η Χρυσή Αυγή αντιτίθεται στο Μνημόνιο, το οποίο ισοδυναμεί με ξεπούλημα της Ελλάδος. Οι θέσεις μας περικλείονται σε μία και μόνο φράση, σε ένα σύνθημα, που δεν είναι άλλο από το: Η Ελλάδα ανήκει και θα ανήκει στους Έλληνες”.