26/7/11

Εύβοια: Άνεργος έκανε χαρακίρι


Σε συνέχεια της αλυσίδας αυτοκτονιών ανά την Ελλάδα, ένας 39χρονος στην Εύβοια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του με ...χαρακίρι, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε...


Σύμφωνα με την egnomi.gr, όλα έγιναν το πρωί της Κυριακής (24-07-2011). Ο 39χρονος κλείστηκε στο μπάνιο του σπιτιού του και αφού έκοψε τις φλέβες του δεξιού του χεριού, στη συνέχεια έστρεψε το μαχαίρι που κρατούσε στην κοιλιά του και αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή του χώρα.

Οι γείτονες άκουσαν τα βογκητά και τις κραυγές του και αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο. Λίγα λεπτά αργότερα ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παραλίγο αυτόχειρας αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα λόγω ανεργίας.

Όταν οι Έλληνες προτιμούν να πεθάνουν από το να ζουν εξευτελιστικά, η κυβέρνηση του "μαζί τα φάγαμε" συνεχίζει απτόητη και αδιάφορη να οδηγεί όλο και μεγαλύτερα τμήματα του λαού μας στην εξαθλίωση, με νέα "μέτρα" και νέες "απελευθερώσεις" επαγγελμάτων. Το μόνο που ενδιαφέρει τα κόμματα εξουσίας - και τα κοινοβουλευτικά τους εξαπτέρυγα - είναι να μην δυσαρεστηθούν οι διεθνείς τοκογλύφοι.

Εμείς αδιαφορούμε για τα ρίσκα και τις χασούρες των "οικονομικών οίκων" και ενδιαφερόμαστε για την αξιοπρεπή επιβίωση του Έθνους μας.