26/9/11

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια των γραφείων στη Χαλκίδα


Γνωρίζαμε ότι το Κίνημά μας έχει μεγάλη άνοδο στην κοινωνία, αλλά η εντυπωσιακή προσέλευση στα εγκαίνια των γραφείων μας στην Χαλκίδα χθες, Κυριακή 25/9, ξεπέρασε κατά πολύ κάθε προσδοκία μας. Περισσότεροι από 300 συναγωνιστές και υποστηρικτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από Εύβοια και Βοιωτία πλημμύρισαν την κύρια αίθουσα, το μπαλκόνι, τους διαδρόμους, τις σκάλες, το πεζοδρόμιο… και μάλιστα πολύ νωρίτερα από την ανακοινωθείσα ώρα!
Δεκάδες ήρθαν, δεν κατάφεραν λόγω συνωστισμού να φτάσουν στην αίθουσα και έφυγαν, υποσχόμενοι ότι θα ξαναέρθουν. Συνέχισε να έρχεται κόσμος για πολλή ώρα ΜΕΤΑ την λήξη της εκδήλωσης, αναγκάζοντάς μας να κρατήσουμε τα γραφεία ανοιχτά μέχρι αργά τη νύχτα.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό από τον ιερέα της ενορίας μας, ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, μέσα σε ενθουσιώδες κλίμα και διακοπτόμενος συχνά από χειροκροτήματα, μίλησε για ΟΛΑ. Για τα μεγαλύτερα προβλήματα της Πατρίδας μας και τις πολιτικές επιλογές που τα γιγάντωσαν. Για τις λύσεις που μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει την θέληση να εφαρμόσει. Για τις αλήθειες που όλη η πολιτική γκάμα του συστήματος κρύβει από τον ελληνικό λαό. Για τις μεθόδους του συστήματος εναντίον του μοναδικού του εχθρού, του Λαϊκού Εθνικισμού: Συνωμοσία σιωπής για τον λόγο και τις ιδέες μας και παράλληλα συκοφάντηση και δαιμονοποίησή μας. Για την επιλογή μας να συμμετάσχουμε στις εκλογικές διαδικασίες. Για τον λαό μας που αφυπνίζεται και αντιδρά. Για την ορατή πλέον είσοδό μας στο κοινοβούλιο στις επόμενες εκλογές και για το τι να περιμένουν από εμάς οι Έλληνες που θα μας στηρίξουν. ..

Στην συνέχεια, ο Περιφερειακός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος του Κινήματος, Απόστολος Γκλέτσος, ανέφερε τα προβλήματα της περιοχής μας και τις προοπτικές παρουσίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε τοπικό επίπεδο. Στη γραμματεία έγιναν μαζικές εγγραφές συντοπιτών μας, που δήλωσαν το ενδιαφέρον τους να δραστηριοποιηθούν ενεργά στις τάξεις μας, μετά το πέρας της ομιλίας.

Σημειώνεται ότι όλα τα παραδοσιακά κεράσματα (από τα οποία δεν έμεινε ούτε ψίχουλο)  παρασκευάστηκαν από συναγωνίστριες του Μετώπου Γυναικών και όλα τα αναψυκτικά και ποτά που προσφέρθηκαν ήταν ελληνικά.  Στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οι πράξεις μας ταυτίζονται με τα λόγια μας.

Υπενθυμίζουμε ότι τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Εύβοιας-Βοιωτίας, στην Χαλκίδα, είναι ανοιχτά για το κοινό κάθε Κυριακή 7-9 μμ. Ενημερώσεις, ομιλίες, συζητήσεις, καταγγελίες, προτάσεις, διοργάνωση τοπικών παρεμβάσεων και δράσεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ γίνονται στην οδό Κιαπέκου 1. 

Όλοι οι Έλληνες καλούνται να πλαισιώσουν τον αγώνα μας. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας
Τηλ: 6993955634
e-mail: xa.evias@yahoo.gr

Δύο ώρες πριν(!) την ώρα της πρόσκλησης έξω απ' τα γραφεία μας
Μελετώντας την αφίσα στον προθάλαμο
Στο χώρο του βιβλιοπωλείου
Ουρές στη γραμματεία για εγγραφές
Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα
Οι συντοπίτες μας είχαν την ευκαιρία προσωπικών συναντήσεων με τον Γ.Γ.

Υ.Γ. Χαρακτηριστικό περιστατικό αποτελεσματικής δράσης εναντίον της συνωμοσίας σιωπής των μεροληπτικών ΜΜΕ: Η τοπική εφημερίδα ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ αγνόησε εντελώς δύο Δελτία Τύπου που στείλαμε το περασμένο διάστημα. Αναγκάστηκε να αναφερθεί στα εγκαίνια των γραφείων μας στην ιστοσελίδα της (έστω αποκαλώντας ένα πολιτικό κόμμα με δεκάδες χιλιάδες ψηφοφόρους ως "οργάνωση"), όταν γέμισε η Χαλκίδα -αλλά και οι γύρω περιοχές- με χιλιάδες φέιγ βολάν που το ανακοίνωναν στον κόσμο.