7/11/11

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας: Εκλογική ετοιμότητα


Με την πολιτική κατάσταση στην χώρα μας να προσομοιάζει με τραγελαφικό θέατρο ανδρείκελων, με τα πολιτικά κόμματα να εμπαίζουν ξεδιάντροπα τον λαό με θεαματικές κωλοτούμπες και ανατροπές των ίδιων των λόγων τους, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ετοιμάζεται για τις ερχόμενες εκλογές, πιο αποφασισμένη από ποτέ. Οι Εθνικιστές οφείλουμε να τιμωρήσουμε όλους όσους εμπαίζουν τον λαό μας, όλους όσους δολοφονούν τον λαό μας και εκποιούν την πατρίδα μας. Και θα το κάνουμε μέσα στο "κάστρο" τους, το Κοινοβούλιο!

Τα στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης Εύβοιας-Βοιωτίας συγκεντρώθηκαν χθες στα γραφεία μας στην Χαλκίδα, όπου και ενημερώθηκαν για τα πολιτικά δεδομένα και καταστρώθηκαν σε γενικές γραμμές ο προεκλογικός σχεδιασμός και οι δράσεις στους δύο νομούς της περιοχής μας. Μέχρι την Κυριακή της Αποκριάς, στις 19 Φεβρουαρίου, που ταιριαστά όρισαν (προς το παρόν) τις εκλογές οι μασκαράδες του ξενόδουλου καθεστώτος, δεν ξέρουμε τί νομοσχέδια θα περάσουν με την παρωδία κυβέρνησης που ετοιμάζουν, αλλά μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι κανένα δεν θα είναι για το καλό των Ελλήνων. Οι Χρυσαυγίτες θα είμαστε στους δρόμους, σε κάθε πόλη και χωριό, για να ενημερώνουμε τον λαό μας. Για να φτάσει η φωνή μας, που προσπαθούν να φιμώσουν, σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα. Για να δουν όλοι οι προδομένοι από τα κόμματα συμπατριώτες μας ότι, ακόμη και σ' αυτές τις μέρες του σκότους, υπάρχει ελπίδα για την Ελλάδα και αυτή βρίσκεται στις τάξεις της Εθνικιστικής Φάλαγγας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Καλούμε τους Ευβοείς και τους Βοιωτούς να έρθουν στα γραφεία μας και να συνταχθούν στο πλευρό μας. Έρχεται η ώρα της Νεμέσεως. Έρχεται η ώρα των Ελλήνων. Έρχεται η ώρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας
τηλ: 6993955634