2/12/11

Ή μαζί μας ή εναντίον μας!


Τα τελευταία δύο έτη, με αφορμή την οικονομική κρίση που υφίσταται η πατρίδα μας, χιλιάδες συζητήσεις έχουν γίνει στα τηλεοπτικά κανάλια των νταβατζήδων της δημοσιογραφίας. Και δεκάδες πολιτικά και μη σκουπίδια έχουν παρελάσει από αυτά, ρίχνοντας συνήθως τις ευθύνες ο ένας στον άλλον, ανάλογα τον οίκο ανοχής που εκπροσωπεί ο καθένας. Από αυτά τα πάνελ αποκλειόμαστε εμείς, οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, γιατί τρέμουν το ξεμπρόστιασμά τους από το άκουσμα της απόλυτης αλήθειας που εκφράζουμε. Και δεν τρέμουν την αλήθεια μόνο τα πολιτικά παράσιτα και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, αλλά την τρέμει - και αυτό είναι το σημαντικότερο - και μια μεγάλη μερίδα νεοελλήνων γραικύλων. Και συμφωνώντας με τον ποιητή μας, Κωστή Παλαμά, "ό,τι αληθές και εθνικόν", εμείς δεν διστάζουμε να πούμε την αλήθεια, όσο σκληρή κι αν είναι.

Και η αλήθεια είναι ότι σημαντικό μέρος της ευθύνης για το κατάντημα της πατρίδος μας, πέρα από τους πολιτικούς (που κάνουν τη δουλειά τους κατά τις εντολές των αφεντικών τους), φέρει και μεγάλη μάζα των νεοελλήνων.
Και φέρει ευθύνη, διότι αυτοί πρώτοι κατέβασαν τις σημαίες απ' τα μπαλκόνια τους, τη δεκαετία της Παπανδρεϊκής "αλλαγής", για να μην θεωρηθούν "γραφικοί" εθνικιστές.
Και φέρει ευθύνη, διότι αυτοί εξέλεξαν πρωθυπουργό τον Σημίτη, μόλις 8 μήνες μετά την προδοσία των Ιμίων.
Και φέρει ευθύνη, διότι αυτοί θεωρούσαν αγγαρεία και χάσιμο χρόνου των παιδιών τους το ύφιστο καθήκον κάθε πολίτη, αυτό της στράτευσης.
Και φέρει ευθύνη, διότι αυτοί ξεοπύλησαν σπίτια, γη και οικονομίες μιας ζωής για να τζογάρουν στο χρηματιστήριο, της μεγάλης απάτης.
Και φέρει ευθύνη, διότι αυτοί ήταν σε μόνιμη συνδιαλλαγή με τα πολιτικά σκουπίδια που εξέλεγαν, παρακαλώντας για ρουσφέτια, για μια θέση βολέματος.
Και φέρει ευθύνη, διότι αυτοί "αγανάκτισαν" μόνο όταν θίχτηκε η τσέπη τους και τότε συνάχθηκαν στο Σύνταγμα, αλλά και πάλι δεν μπήκαν στον κόπο την 29η Μαΐου να κάνουν 500 βήματα για ν' αποτίσουν φόρο τιμής στον τελευταίο Έλληνα αυτοκράτορα, που προτίμησε να πέσει μαχόμενος απ' το να παραδώσει την χώρα.
Και φέρει ευθύνη ακόμη και τώρα που μυξοκλαίει σαν παλιόγρια, αντί να οργανώνεται σε μια Εθνική Αντεπίθεση.

«Η μόνη δικαιοσύνη είναι το σπαθί! Και είναι ανήθικον και άσκοπον και το να σας το δώσουν και να το δεχθείτε τι. Και να σας δώσουν, αν είσθε σάπιοι, ο πρώτος δυνατός θα σας το πάρει. Το ηθικόν είναι, αν είσθε σάπιοι, να σας ξεπατώσουν και να καθαρίσουν τη γη! Πάψτε σαπιοδιδάσκαλοι και σαπιορήτορες, αναφορατζήδες με τα σάλια ξεφτυλίζετε τη Φυλή. Πάψτε παλιόγριες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το σπαθί. Τα πάντα στη ζωή, η φύσις το λέει, κατακτιώνται με το σπαθί. Και έτσι είναι και μόνο έτσι πρέπει να είναι!»
Περικλής Γιαννόπουλος

Η μόνη λύση είναι το σπαθί του Εθνικισμού! Και αυτό προϋποθέτει να αποβάλετε από μέσα σας κάθε είδους απαξία, που σας έχουν επιβάλλει με τον τρόπο τους επί 40 χρόνια, και να ξαναστήσετε μέσα σας τις πανάρχαιες Ελληνικές Αξίες: Φιλοπατρία, Αξιοπρέπεια, Ηθική, Αξιοκρατία.

Είμαστε το μέλλον και η αναγέννηση. Αυτά που μέχρι τώρα αντιπροσωπεύατε εσείς είναι το παρελθόν και η παρακμή.

Αν είστε έτοιμοι να αγωνιστείτε για το μέλλον που αξίζει στην ιστορία του Λαού μας, συστρατευτείτε στις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Με τον Λαϊκό Εθνικισμό θα πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας, θα ξαναφέρουμε το μεγαλείο του Έθνους και της Φυλής μας. Αν δεν το κάνετε, θα είστε άξιοι της τύχης σας. Της δικής σας τύχης, γιατί τη δική μας την ορίσαμε, ως άρρηκτα δεμένη με την μοίρα του Έθνους: Αγώνας μέχρι τη Νίκη! Ελευθερία ή Θάνατος!

Μ.Ε., Μέλος Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας