20/12/11

Ενημερωτική δράση σε Θήβα και Αλίαρτο


Η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής Εύβοιας-Βοιωτίας επισκέφθηκε αυτή την Κυριακή την Θήβα και την Αλίαρτο Βοιωτίας, ώστε να ενημερωθούν και οι κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών για την ιδεολογία και τις θέσεις του Κινήματός μας πάνω στα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας,
όπως είναι η τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν οδηγηθεί χιλιάδες ελληνικές οικογένειες μέσω των μνημονίων της υποταγής και της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης. Οι συνέπειες των οποίων έχουν γίνει εμφανείς εδώ και αρκετά χρόνια και πολλαπλασιάζονται ακόμη περισσότερο με την σημερινή τραγική οικονομική κατάσταση και των εθνοκτόνων αποφάσεων των κομμάτων της εξουσίας.


Η πρώτη μας στάση έγινε στην Θήβα, μια πολη 22.000 κατοίκων, όπου πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη ενημερωτική δράση σε όλο το εμπορικό κέντρο, το οποίο είχε κατακλυστεί από κόσμο λόγω των εορταστικών ημερών. Για ακόμη μια φορά οι κάτοικοι μας υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό, έπαιρναν με χαρά το ενημερωτικό μας υλικό και ρωτούσαν επιπροσθέτως να μάθουν πληροφορίες για την διεύθυνση των γραφείων μας με σκοπό να ενταχθούν στις τάξεις της Χρυσής Αυγής και να αγωνιστούμε μαζί για την σωτηρία, την ανόρθωση και την πρόοδο του έθνους μας.


Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε την Αλίαρτο Βοιωτίας, έναν μικρότερο δήμο της περιοχής αλλά με παρόμοια προβλήματα με τους μεγάλους δήμους της περιοχής μας. Η αντιμετώπιση μας από τους κατοίκους ήταν επίσης ενθουσιώδης, με προεξάρχουσα της νεολαία της περιοχής. Συγκεκριμένα μεγάλες παρέες μαθητών ζητούσαν από τα μέλη μας ενημερωτικό υλικό για τους ίδιους αλλά και για γνωστούς τους, έκαναν συνεχείς ερωτήσεις για το Κίνημά μας και εξέφρασαν την επιθυμία να ενταχθούν στις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Αυτό το γεγονός καταδεικνύει την σημαντική επιρροή μας στην ελληνική νεολαία, καθώς και ότι το μέλλον της πατρίδας μας δείχνει αγωνιστική διάθεση για την ανάταση του έθνους μας και την απαλλαγή του από το σάπιο, διεφθαρμένο και προδοτικό σύστημα της μεταπολίτευσης. Το ίδιο ενδιαφέρον επεδείχθη και από τους υπολοίπους κατοίκους, οι οποίοι μας καλούσαν να καθίσουμε στα καφενεία για να συζητήσουν μαζί μας την πολιτική επικαιρότητα.


Ολοκληρώσαμε την δράση μας, έχοντας εξαντλήσει το ενημερωτικό μας υλικό και σίγουροι πως βοηθήσαμε ακόμη περισσότερους Έλληνες να συνειδητοποιήσουν ότι μοναδική και επιλογή για μια Μεγάλη Ελλάδα, ελεύθερη, ανεξάρτητη και δυνατή είναι η ασυμβίβαστη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας