23/8/11

«Βαφτίζουν» βιοκομπόστ επικίνδυνα βιομηχανικά απόβλητα


Σα να μην ήταν αρκετή η μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντος και η προσβολή της δημόσιας υγείας από την ανεξέλεγκτη χρήση ισχυρών ζιζανιοκτόνων, σαν το καρκινογόνο Roundup της σιωνιστικής πολυεθνικής Monsanto, έχουμε και τα επικίνδυνα απόβλητα των βιομηχανιών που μεταμφιέζονται σε "βιολογικά λιπάσματα"... Ειδικά στους νομούς της Στερεάς, το ήδη γνωστό και μεγάλο πρόβλημα αναβαθμίζεται σε συνειδητό έγκλημα, με την ανοχή των διεφθαρμένων κυβερνήσεων.

2/8/11

Ενημερωτική δράση στο παζάρι της Χαλκίδας


Το παζάρι της Αγίας Παρασκευής, πολιούχου της πόλης της Χαλκίδας, το επισκέπτονται παραδοσιακά οι Ευβοιείς κάθε χρόνο. Παλαιότερα ερχόταν εκατοντάδες Έλληνες βιοτέχνες και έμποροι από κάθε περιοχή της χώρας (ακόμη και απ' την Κρήτη ή τη Θράκη) στήνοντας για μια βδομάδα μια εμπορική "πολιτεία" αξιοσέβαστης έκτασης και ποικιλίας ελληνικών προϊόντων.

1/8/11

Συνεχίζουν τις δυναμικές κινητοποιήσεις οι ταξιτζήδες της Εύβοιας


Μετά τα ευτράπελα της περασμένης εβδομάδος, όπου κατά την Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, στις 23/7 βουλευτές και στελέχη του κόμματος "χτίστηκαν" με ζαρζαβατικά και αυγά στην Χαλκίδα, σε μια σύμπραξη ταξιτζήδων και παραγωγών της παρακείμενης λαϊκής, σήμερα από τα ξημερώματα οι ταξιτζήδες "περικύκλωσαν" το Διοικητήριο στην λεωφόρο Χαϊνά. Aπέκλεισαν όλες τις εισόδους και προχώρησαν σε κατάληψη του κτιρίου, βάζοντας στην είσοδο και την ταμπέλα: «Tα παράπονά σας στον κ. Pαγκούση».