30/1/12

ΙΜΙΑ 2012: Η μεγαλύτερη Εθνικιστική συγκέντρωση


Η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης της Χρυσής Αυγής διοργανώνει, κάθε χρόνο από το 1997, την συγκέντρωση μνήμης των γεγονότων του '96 στα ΙΜΙΑ. Όταν αιματοβαμμένο Ελληνικό έδαφος έγινε αμαχητί "γκρίζα ζώνη", όπου οι Έλληνες απαγορεύεται να πλησιάσουν απ' τις ίδιες τις αρχές του κράτους τους. Μια προδοσία που ζητά τιμωρία. Πεσόντες που ζητούν δικαίωση.
Την τραγική βραδιά της εθνικής ταπείνωσης και της προδοσίας, τη νύχτα της 30ης προς 31η Ιανουαρίου του 1996, οι μόνοι που διαμαρτυρήθηκαν ήταν 100 αυθόρμητα συγκεντρωμένοι έξω απ' την Βουλή Χρυσαυγίτες, που φώναζαν το σύνθημα που έγινε πλέον συνειδητή εθνική κραυγή: "ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ".

Χρόνο με το χρόνο, γεωμετρικά αυξανόμενοι οι αντιστεκόμενοι Έλληνες δηλώνουν με την παρουσία τους σε αυτή τη συγκέντρωση ότι ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. Δεν ξεχνούν τους Ήρωες, που έπεσαν από εχθρικά πυρά, ταγμένοι στην προστασία της Ελληνικής Γης. Δεν ξεχνούν τους Εφιάλτες, που πρόδωσαν το χυμένο αίμα και το καθήκον τους, ταγμένοι στην υπηρεσία ξένων συμφερόντων. Φέτος περισσότεροι από 15 χιλιάδες ήταν αυτοί που δήλωσαν, στην μεγαλύτερη εθνικιστική συγκέντρωση της μεταπολίτευσης, ότι ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

Το Σάββατο 28/1/12, δεκάδες μέλη της νεοσύστατης Τοπικής Οργάνωσης Εύβοιας-Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής έδωσαν επίσης το παρόν, οι περισσότεροι για πρώτη φορά και σίγουρα όχι για τελευταία... Μέχρι τη Δικαίωση!

Μέρος των συναγωνιστών της Εύβοιας φτάνει στην πλ. Ρηγίλλης
Τα γραφεία της Χαλκίδας εγκαινιάστηκαν τον Σεπτέμβριο και οι περισσότεροι από εμάς, όχι μόνο δεν είχαμε παρευρεθεί σε άλλη συγκέντρωση για τα Ίμια, αλλά ούτε καν σε άλλη πορεία της Χρυσής Αυγής. Οι διηγήσεις των παλαιότερων συναγωνιστών και τα βίντεο μας είχαν κάνει όλους να ανυπομονούμε. Και η εμπειρία ήταν ανώτερη κάθε προσδοκίας. Θα ονειρεύομαι για πολύ καιρό αυτή τη νύχτα, που δεκάδες χιλιάδες Έλληνες γύρω μου χαμογελούσαν, αν και η οργή κόχλαζε μέσα σε όλους μας. Χαμογελούσαν γιατί βρίσκονταν ανάμεσα σε αδέλφια. Για πρώτη φορά στην ζωή μου ένιωσα ΟΡΓΑΝΙΚΑ ότι είμαι μέρος ενός ενιαίου συνόλου, ενός γιγάντιου οργανισμού. Οι ίδιες σκέψεις, οι ίδιες ελπίδες, οι ίδιοι στόχοι, η ίδια οργή, η ίδια περηφάνεια, οι ίδιες μνήμες, το ίδιο αίμα, η ίδια φωνή. Η φωνή των συναγωνιστών στο βήμα, η φωνή δεκάδων χιλιάδων στομάτων στα συνθήματα, στον Εθνικό Ύμνο. Ήταν συγκλονιστικό, με μια ένταση και έναν "ηλεκτρισμό" που οι φωτογραφίες και τα βίντεο δεν μπορούν να μεταδώσουν.

Η αστυνομία απαγόρευσε να κινηθεί η πορεία προς τη Βουλή, όπως γινόταν όλα αυτά τα χρόνια, και προχωρήσαμε αντίθετα προς την αμερικάνικη πρεσβεία, περνώντας από το ξενοδοχείο Χίλτον. Τα δύο μέρη, όπου βρίσκονται εντολοδότες των κυβερνήσεων της χώρας μας, στο ένα ο διάμεσος της αμερικανοσιωνιστικής κυβέρνησης και στο άλλο οι εκπρόσωποι της τοκογλυφικής τρόικας. Το μήνυμα το πήραν οι καταλληλότεροι αποδέκτες, τελικά...


Τα ΙΜΙΑ 2012 ατσάλωσαν την θέλησή μας να επιτύχουμε το γκρέμισμα του καταστροφικού μεταπολιτευτικού κατεστημένου και να είμαστε οι πρωτοπόροι μιας νέας ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ του Ελληνισμού. Πριν τα ΙΜΙΑ 2013 ίσως γίνουν οι εκλογές που όλοι τους αποφεύγουν. Και τότε δεν θα μπορούν να μας απαγορεύσουν να κινηθούμε προς την Βουλή. Θα είμαστε ήδη μέσα σ' αυτήν και θα έχει γίνει η αρχή του τέλους τους. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!