1/1/12

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ενημερωτική δράση στη Χαλκίδα


Στα πλαίσια των ενημερωτικών δράσεων της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη και πολύωρη εξόρμηση στο κέντρο της Χαλκίδας. Δωδεκαμελές κλιμάκιο της Τοπικής μας περπάτησε στους εμπορικούς δρόμους και την παραλία της πόλης, διανέμοντας εφημερίδες και φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματος σε αυτοκίνητα, πεζούς, μαγαζάτορες και θαμώνες των καταστημάτων.


Έκπληξη πλέον δεν αποτελούν οι ενθουσιώδεις αντιδράσεις και τα ενθαρρυντικά λόγια, αλλά η ύπαρξη έστω ενός αρνητικού μορφασμού. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν προλαβαίναμε να μοιράζουμε οι ίδιοι τα έντυπά μας. Ερχόταν και τα έπαιρναν μόνοι τους απ' τα χέρια μας πριν προλάβουμε να τα τείνουμε προς την πλευρά τους. Οδηγοί άλλαζαν απότομα πορεία στα οχήματά τους για να πάρουν υλικό μας. Μπορείτε να πάρετε μια εικόνα του κλίματος στις παρακάτω ενδεικτικές φωτογραφίες:





Δεν περιμένουμε αυτή η σχεδόν καθολική αποδοχή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να μεταφερθεί στις κάλπες (είναι βαθιές οι ρίζες του ρουσφετιού και της σήψης), αλλά είναι ενδεικτική της αφύπνισης των Ελλήνων και το μέρος της που θα φανεί εκλογικά θα είναι το έναυσμα της επερχόμενης νίκης.


Ευχόμαστε το 2012 να είναι μια ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ για όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ! Με νίκες για το Κίνημά μας και τον Ελληνισμό. Καλό Αγώνα σε όλους τους συναγωνιστές! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!


Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας