15/1/12

Χαλκίδα: Ευχές για νίκες στην κοπή Βασιλόπιτας


Με μεγάλη προσέλευση μελών και φίλων του Κινήματος πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά η κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας στα γραφεία της Χαλκίδας, που εγκαινιάστηκαν τον Σεπτέμβριο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με παρουσίαση των δραστηριοτήτων της Τοπικής Οργάνωσης Εύβοιας-Βοιωτίας στους τρεις μήνες λειτουργίας της: τακτικές εβδομαδιαίες ενημερωτικές δράσεις στους δύο νομούς, συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για άπορες Ελληνικές οικογένειες της περιοχής, ιδεολογικές και πολιτικές ομιλίες και συζητήσεις. Τη νέα χρονιά θα συνεχιστούν οι ήδη υπάρχουσες δραστηριότητες και παράλληλα έχουν δρομολογηθεί διάφορες νέες, που παρουσιάστηκαν και θα δημοσιοποιηθούν εν καιρώ. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην καθολική συμμετοχή μας στις μεγάλες εκδηλώσεις του Κινήματος, με πρώτη τα ΙΜΙΑ 2012, το Σάββατο 28/1/12.


Ο προσκεκλημένος ιερέας ευλόγησε την Βασιλόπιτα και ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους με τις θερμές ευχές του για νίκες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, για το καλό της Πατρίδας. Τα κομμάτια μοιράστηκαν σε οικογενειακό κλίμα, συνοδευόμενα από αναψυκτικά και αλμυρά πιτάκια, και τυχερός της βραδιάς (και της χρονιάς, κατά την παράδοση) ο αγαπητός Διονύσης, ο ...ΚΨΜτζής μας. Πάντα χαμογελαστός και νικητής, συναγωνιστή!

Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, Ηλίας Παναγιώταρος, είχε την ευκαιρία να μας ενημερώσει για τα τεκταινόμενα στην Θεσσαλονίκη, λίγες ώρες πριν. Εκεί που, για άλλη μια φορά, αποδείχθηκε η αγαστή συνεργασία κράτους και παρακράτους εναντίον των "ενοχλητικών" φωνών, εναντίον της γνήσιας Εθνικής Αντίστασης στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας. Έδωσε το στίγμα της πολιτικής παρουσίας μας και μας πληροφόρησε αναλυτικά για την ασυγκράτητη πολιτική άνοδο του Κινήματός μας ανά την επικράτεια, καθώς και για τον τρόπο δράσης μας και τα σημεία που πρέπει να προσέχουμε, ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.Τον ευχαριστούμε για τις πολύτιμες συμβουλές του.

Το 2012 θα είναι μια χρονιά ιστορικής σημασίας για το Εθνικιστικό Κίνημα στην Ελλάδα και ο αγώνας όλων μας θα εντατικοποιηθεί, παρά τον αναμενόμενο πολύπλευρο πόλεμο του συστήματος. Είμαστε έτοιμοι για τα πάντα και δυναμώνουμε συνεχώς. Ζήτω η Νίκη!