27/3/12

Ο αγώνας για Ελευθερία συνεχίζεται!


Ανήμερα την 25η Μαρτίου, το θέμα της ιστορικής και ιδεολογικής συζήτησης στα γραφεία μας ήταν η Επανάσταση του 1821. Μια επανάσταση που δεν ολοκληρώθηκε. Η Πατρίδα δεν ελευθερώθηκε, κομματιάστηκε και σκλαβώθηκε σε νέο δυνάστη, δολιότερο, ανηθικότερο και σκοτεινότερο. Στην εποχή μας δεν αλώνουν μόνο τις πόλεις μας, αλώνουν την εθνική ψυχή της Πατρίδας μας και τα μυαλά του Λαού μας.

Παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν οι τρόποι που χρησιμοποιήθηκαν για να εκτραπεί η επιδίωξη του Έθνους μας για μια ελεύθερη και δίκαιη Μεγάλη Ελλάδα, σε ένα κουτσουρεμένο κράτος υποτελών πολιτικών, απαξιωμένων αγωνιστών, απόλυτα ελεγχόμενων ενεργειών (με ελάχιστες εξαιρέσεις μέχρι σήμερα). Από τα "δάνεια του Αγώνα" των σιωνιστών τραπεζιτών της Αγγλίας μέχρι τα μνημόνια των σιωνιστών του ΔΝΤ. Από τους εγκάθετους αντιβασιλείς μέχρι τους εγκάθετους πρωθυπουργούς. Από τις διώξεις των Ηρώων Πολέμαρχων, μέχρι τις διώξεις των Εθνικιστών. Οι τακτικές τους είναι τόσο απαράλλακτες σε όλη τη σύγχρονη ιστορία, που αιτιολογείται η μανία τους να σβήσουν την ιστορική μνήμη των Εθνών.

Σαν ένα νέο κρυφό σχολειό, τα κατά τόπους γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ διατηρούν την ιστορική μνήμη, επισημαίνοντας τις σημαντικές στιγμές, φωτίζοντας άγνωστες  λεπτομέρειες, γνωρίζοντας τους προγόνους (Ήρωες και προδότες), διδάσκοντας από τα λάθη των παρελθόντων και προετοιμάζοντας τους Εθνικιστές της Ελλάδος να ενεργούν κατά τον ορθότερο τρόπο με μόνο γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδας. Αυτός είναι ο λόγος που είμαστε και θα παραμείνουμε ο μεγαλύτερος εχθρός του συστήματός τους, ανεξαρτήτως εκλογών. 

ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! 
ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!


T.O. Εύβοιας-Βοιωτίας