10/4/12

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στο Σχηματάρι


Ασφυκτικά γεμάτο, μέσα και έξω, το καφενείο στο Σχηματάρι, όπου μίλησε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. Ο συναγωνιστής παρουσίασε στους συγκεντρωμένους τις θέσεις του Κινήματός μας απέναντι σε όλα τα θέματα, αναλύοντας ιδιαίτερα αυτές απέναντι στα σοβαρότερα προβλήματα της πατρίδας μας: τη λαθρομετανάστευση και την οικονομία. Αυτές τις θέσεις που τα ΜΜΕ του συστήματος και το πολιτικό κατεστημένο προσπαθούν να κρύψουν, γιατί είναι οι πλέον λογικές και οι μοναδικές πραγματικές λύσεις.

Στην προσπάθειά τους ν' αποκρύψουν την μοναδική, την Εθνικιστική διέξοδο σωτηρίας της Ελλάδας, πολιτικοί όλου του κομματικού φάσματος (εκτός τους γνωστούς της αριστεράς, ιδιαίτερο μένος επιδεικνύουν οι των Α.Ε. και ΛΑΟΣ, αλλά και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αυτοπροσώπως) και εντεταλμένοι δημοσιογράφοι του σάπιου συστήματος παρουσιάζουν την Χρυσή Αυγή ως ένα "μονοθεματικό ξενοφοβικό κόμμα" και μας λασπολογούν αισχρά. Ξεγυμνώθηκε η φαιδρότητα και η σκοπιμότητα των συκοφαντιών τους και αποδώθηκαν οι κατηγορίες που αξίζουν στις πράξεις τους.

Με την ολοκλήρωση της ομιλίας τέθηκαν ερωτήσεις και προβληματισμοί των παρισταμένων και ακολούθησε συζήτηση. Απορρίφθηκε το αίτημα κάποιων τοπικών παραγόντων να μετέχουν στα ψηφοδέλτιά μας σε αυτές τις εκλογές, εξηγώντας τους ότι μπορούν να ενεργοποιηθούν στις τάξεις μας, ώστε να αξιολογηθούν για πιθανή συμμετοχή τους σε κάποιες επόμενες. Δεν είμαστε σαν τα κόμματα που έχουν συνηθίσει με τις μεταγραφές προσωπικοτήτων και πολιτευτών. Όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα είναι πολιτικοί στρατιώτες των θέσεών μας και μόνο, χωρίς φιλοδοξίες προσωπικής προβολής ή οικονομικού βολέματος. 
 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!