16/4/12

Από τί κινούμαστε οι Χρυσαυγίτες;


Κινούμαστε από αγάπη για τον Λαό μας.

Βλέπουμε τους γέροντές μας, αυτούς που προσέφεραν παιδιά και εγγόνια και εργασία μιας ζωής στην Πατρίδα, αυτούς που πολέμησαν για την Γη μας, φτωχούς και πένητες να ξεδιαλέγουν τα σάπια φρούτα και λαχανικά στο τέλος των λαϊκών αγορών. Τους βλέπουμε να αντιμετωπίζονται με ασέβεια και θράσος από μια παρηκμασμένη γενιά νέων και από τριτοκοσμικούς αλλοδαπούς.
Βλέπουμε τα νεαρά βλαστάρια του Έθνους μας να σαπίζουν εσωτερικά, χωρίς ιδανικά και αρχές, τα βλέπουμε να σαπίζουν και εξωτερικά από καταχρήσεις και ναρκωτικά, χωρίς εργασία, χωρίς μέλλον. Τα βλέπουμε να είναι θύματα τρομοκρατίας αλλόγλωσσων παρανόμων και τα βλέπουμε να είναι θύματα αδιαφορίας ενός κράτους-τέρατος που μισεί το Έθνος που το δημιούργησε. Βλέπουμε τις γειτονιές μας να βρωμίζουν, με σκουπίδια και παρανομίες. Τις βλέπουμε να γεμίζουν μαύρους και καφετιούς και κίτρινους, μαντήλες και κελεμπίες. Βλέπουμε εμπόριο σαρκός και ναρκωτικών στις γωνιές των δρόμων μας. Βλέπουμε ληστείες και κλοπές και διαρρήξεις. Φόνους, βιασμούς και τραυματισμούς. Βλέπουμε καβγάδες σε άγνωστες γλώσσες. Βλέπουμε ξελιγωμένα μάτια ημιπρωτόγονων να γδύνουν τις γυναίκες μας, τις αδερφές μας, τις κόρες, τις μανάδες μας. Βλέπουμε λιγδερούς πολιτικούς και δημοσιογράφους να χαριεντίζονται μεταξύ τους, τάζοντας, κοροϊδεύοντας και ταυτόχρονα πατώντας τον Λαό μας ακόμη περισσότερο, πιέζοντάς τον ακόμη πιο χαμηλά. Βλέπουμε τη Γη των Πατέρων μας να παραχωρείται κομμάτι-κομμάτι σε απάτριδες χρηματολάγνους και σε βαρβάρους. Βλέπουμε την πανάρχαια Γενιά μας να πεθαίνει, δηλητηριασμένη στην ψυχή και το σώμα. 

Και ΟΡΓΙΖΟΜΑΣΤΕ! Και ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ!

Είμαστε η τελευταία φρουρά του Λαού μας. Είμαστε αυτοί που ή θα νικήσουν ή θα πέσουν, αλλά δεν θα παραδοθούν ποτέ στη λαίλαπα των τρωκτικών που ροκανίζουν τις σάρκες της ράτσας μας. Είμαστε οι Μαχητές! Είμαστε η τελευταία ελπίδα, όταν όλες οι άλλες δοκιμάστηκαν και απέτυχαν. Είμαστε η τελευταία φλόγα σε έναν σκοτεινό και σάπιο κόσμο.


ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΜΑΣ!