30/4/12

Πολύωρη ενημερωτική δράση στη Χαλκίδα


Με αφετηρία τα γραφεία μας στη Χαλκίδα, η Τοπική μας πραγματοποίησε πολύωρη ενημερωτική δράση μεγάλης έκτασης στην πόλη. Με πρόσφατη υπενθύμιση της θρασυδειλίας και της τακτικής των "δημοκρατών" της αριστεράς στη Λιβαδειά, επιλέξαμε η δράση μας να γίνει με παρουσία και τρόπο που να κάνει σαφές, προς πάσα κατεύθυνση, το μήνυμα: Έχουμε τη δύναμη και τη θέληση και να προασπίσουμε τον προεκλογικό μας αγώνα και να κάνουμε πράξη εντός κοινοβουλίου τις εξαγγελίες μας.


Το ενημερωτικό υλικό μοιράστηκε σε οδηγούς, διαβάτες και καταστήματα, ενώ επιδοκιμαστικά κορναρίσματα, συγχαρητήρια, ευχές και δηλώσεις στήριξης, μας απευθύνονταν καθ' όλη την πορεία μας στους δρόμους της πόλης. 


Οι εφημερίδες και οι έντυπες προγραμματικές θέσεις μας εξαντλήθηκαν πλήρως στα πρώτα μέτρα της παραλίας, αναγκάζοντάς μας να λέμε στους πολλούς συμπολίτες, που μας πλησίαζαν ζητώντας το πρόγραμμα ή και ψηφοδέλτιά μας, να περάσουν από τα γραφεία μας. Τα αποτελέσματα της δράσης μας έγιναν ορατά άμεσα, το ίδιο απόγευμα, στα ασφυκτικά γεμάτα γραφεία μας. (Θα ακολουθήσει σχετική ανάρτηση.)


Είμαστε η Νέμεσις των προδοτών και η Αναγέννηση των Ελλήνων. Αυτός ο ηρωικός λαός μας, ο χιλιοπροδωμένος, δεν βουλιάζει στην απόγνωση, δεν παραιτείται. Οι Έλληνες αντιστέκονται και αντεπιτίθονται με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!