1/5/12

Αγιασμός των εκλογών, ευλογία των όπλων


Η τελευταία Κυριακή πριν τις εκλογές για την Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, εκτός την τακτική ενημέρωση στα γραφεία της Χαλκίδας, περιελάμβανε και μια τελετουργία. Μέλη μας είχαν αιτηθεί να τελεστεί στα γραφεία μας αγιασμός των εκλογών, ως μια προσευχή για δίκαιο και ένθεο κυβερνήτη στο Έθνος, μια προσευχή πριν τη μάχη για τη συνδρομή του Θεού σ' αυτήν. Ο πόλεμος για την απελευθέρωσης των Ελλήνων σήμερα, δεν είναι σαν εκείνους των προγόνων μας. Πεδίο της πρώτης κρίσιμης μάχης είναι οι εκλογές και όπλα οι ψήφοι. Τηρώντας το πανάρχαιο έθιμο της φυλής μας, ζητήσαμε να ευλογήσει ο Θεός των Ελλήνων το δίκαιο αγώνα μας για τη σωτηρία του λαού μας. 

"Σῶσον Κύριε τὸν λαόν σου καὶ εὐλόγησον τὴν κληρονομίαν σου, νίκας τοῖς Βασιλεῦσι κατὰ βαρβάρων..." εψάλη από δεκάδες στόματα, ξυπνώντας στο αίμα μας μνήμες Αγίας Λαύρας, σχεδόν δύο αιώνων πριν. Μόνο σε μοναστήρια συναντά πια κανείς την κατάνυξη και την αυτοσυγκέντρωση που παρατηρήθηκε κατά το μυστήριο στα γραφεία μας. Ο πατριωτικός λόγος των δύο ιερέων ήταν η καλύτερη απόδειξη για την σημασία της θέσης μας περί του εθνικού ρόλου που οφείλει να διαδραματίζει η Εκκλησία. 


Ακολούθησε η εβδομαδιαία ενημέρωση για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, με μεγάλη συμμετοχή των παριστάμενων στη συζήτηση. Παρουσιάστηκαν οι δράσεις της εβδομάδας που πέρασε, σε Εύβοια και Βοιωτία, και ανακοινώθηκαν οι προγραμματισμένες της επόμενες, τελευταίας προ των εκλογών. Οριοθετήθηκαν οι οργανωτικές λεπτομέρειες της εκλογικής διαδικασίας από την πλευρά του Κινήματός μας, με πολλούς νέους υποστηρικτές του Κινήματος να εγγράφονται ως εκλογικοί επόπτες και αντιπρόσωποι. 


Είναι εντυπωσιακή η ενεργοποίηση των Ελλήνων στις τάξεις μας. Ομοεθνείς μας όλων των ηλικιών, όλων των επαγγελματικών κλάδων και κοινωνικών ομάδων, με διαφορετικές πολιτικές διαδρομές μέχρι χθες, παρατάσσονται σήμερα δίπλα μας και πίσω μας, έτοιμοι να δώσουν τον αγώνα για την σωτηρία και την ανάσταση της Πατρίδας μαζί μας.

Συναγωνιστές, καλό αγώνα! Ζήτω η Νίκη!

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας


ΥΓ: Η τέλεση του μυστηρίου δημοσιοποιήθηκε κατ' εξαίρεσιν, λόγω της έντονης προεκλογικά συκοφάντησης του Κινήματός μας από το σύνολο των συστημικών πολιτικών και δημοσιογράφων.