13/5/12

Οι Εγερτήριες Σάλπιγγες δε σίγησαν ακόμη!


Κατόπιν της Περηφανούς Νίκης την οποία σημείωσαν οι Εθνικές μας Σημαίες κατά τον εκλογικό αγώνα που ολοκληρώθηκε την 6η Μαΐου, ολάκερο το Σύστημα του μισελληνισμού εστράφη με ταλμουδικό μίσος εναντίον του Κινήματος εκείνου, το οποίο άναψε και κράτησε σφιχτά τη δάδα της Εθνικής μας Αντιστάσεως.
Τιποτένιοι κομματάρχες, αχυράνθρωποι των εχθρών του ενδόξου μας Έθνους, θλιβεροί, συκοφάντες και αργυρώνητοι δημοσιογράφοι –ναι, αυτοί που χαρακτήρισαν παράλογο το παράγγελμα ‘’εγέρθητι’’ αλλά θεωρούν φυσιολογικές τις μίζες που έλαβαν και λαμβάνουν τα αφεντικά τους-, χρυσοπληρωμένοι ψευδοκαθηγητές, διορισμένοι από το καθεστώς της αναξιοκρατίας και συντηρητές του καθεστώτος τούτου, οι κίναιδοι και οι πόρνες της μαρξιστικής στρατευμένης τέχνης, ενώθηκαν κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Μια εβδομάδα μετά το πέρας του εκλογικού θριάμβου, η εκστρατεία λάσπης των εχθρών της Πατρίδος και του Λαού μας, μαίνεται αμείωτη. Σε πλήρη εναρμόνιση με τα εν Ελλάδι μίσθαρνα όργανά τους, τα οποία κατακλύζουν τον πολιτικό και δημοσιογραφικό κόσμο της χώρας μας, οι Σιωνιστές των Βρυξελλών, έσπευσαν να εκφράσουν την ανησυχία και δυσαρέσκειά τους, για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό κοινοβούλιο. Γυρεύουν μάλιστα τρόπους, ώστε να θέσουν εκτός νόμου το Εθνικιστικό μας Κίνημα. Με άλλα λόγια, τα ανδρείκελα των τραπεζιτών, απειλούν να συνετίσουν τον Ελληνικό Λαό, απειλή η οποία αποκαλύπτει σε όλο της το βάθος, το είδος της δημοκρατίας στο οποίο αυτοί οι κύριοι πιστεύουν. Δημοκρατία κατ’ ευφημισμό, στην ουσία όμως, στυγνή δικτατορία του διεθνούς κεφαλαίου, των τραπεζιτών και των τοκογλύφων.

Από την εκστρατεία της λάσπης, δε θα μπορούσαν βεβαίως να απουσιάζουν οι πραγματικοί ενορχηστρωτές της. Με το θράσος χιλίων πιθήκων, οι κύριοι του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της Ελλάδος, κούνησαν το δάχτυλο στον Ελληνικό Λαό, διότι είχε το σθένος να αντισταθεί στο ξεπούλημα της Πατρίδος μας και στην εξαθλίωση του Λαού μας. Εκείνοι οι οποίοι παρατηρούν αμέτοχοι την ληστρική επιδρομή των διεθνών τοκογλύφων στην Ελληνική μας Πατρίδα, τολμούν να αμφισβητούν το δικαίωμα των Ελλήνων να αποφασίζουν ελεύθερα για την πολιτική τους εκπροσώπηση. Ανησυχούν τάχα, για την άνοδο του αντισημιτισμού. Πότε όμως ανησύχησαν και εκφράσθηκαν δημοσίως, για την άνοδο του ανθελληνισμού; Εν τέλει, υπηρετούν τον Ελληνικό Λαό και την Ελληνική Πατρίδα ή υπηρετούν το διεθνή σιωνισμό και το κράτος του Ισραήλ; Ταυτόχρονα με τους Εβραίους της Ελλάδος, αντέδρασαν και οι Ιουδαίοι των Ηνωμένων Πολιτειών. Μία οργάνωση η οποία ονομάζεται ‘’Anti-Defamation League’’, απαιτεί από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, να αποκλείσει τη Χρυσή Αυγή από οιοδήποτε κυβερνητικό σχήμα! Αποτελεί επιλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, το αν θα γονατίσει μπροστά στις ωμές ιουδαϊκές παρεμβάσεις στα ελληνικά πράγματα. Η Χρυσή Αυγή, δε θα γονατίσει ποτέ, διότι απολογείται μονάχα στον Ελληνικό Λαό. Είτε το θέλουν είτε όχι, εδώ είναι Ελλάς! 

Χαμογελάτε, Συμπατριώτες και Συναγωνιστές! Όσο μεγαλύτερο το πλήθος των εχθρών μας, τόσο μεγαλύτερη η Δόξα της Νίκης μας! Πολλοί συμπατριώτες μας ρωτούν για ποιό λόγο επιτρέπουμε στους άθλιους συκοφάντες να βομβαρδίζουν το Κίνημά μας με απειλές και ασύστολα ψεύδη. Αποτελεί μήπως δική μας αδυναμία να απαντήσουμε στον πόλεμο λάσπης; Όχι, εκλεκτοί μας συμπατριώτες! Σκοπίμως επιτρέψαμε επί τόσες μέρες το ξέσπασμα του Συστήματος. Διότι κατ’ αυτόν τον τρόπο, πετύχαμε να ξεσκεπαστεί μπρος στα μάτια του Λαού μας, η συμπαιγνία των εχθρών μας, εναντίον του Κινήματος και κατ’ επέκταση του Έθνους μας. Απεκαλύφθησαν μέχρις του τελευταίου, τα κόμματα, οι οργανώσεις, οι εφημερίδες και τα κανάλια, οι καθηγητάδες και οι εκφραστές της πολιτιστικής υποκουλτούρας που επί σαράντα έτη, έχουν γαντζωθεί στο σώμα της Μητέρας Πατρίδος, την ξεσκίζουν και ρουφούν το αίμα της. Το επιτρέψαμε, ώστε να έχουμε σήμερα τη δυνατότητα να τονίζουμε το προφανές: δεν υφίστανται κομματικά είτε άλλα διλήμματα. Ο Ελληνικός Λαός έχει να επιλέξει, ανάμεσα σε δύο λύσεις: είτε τη συντήρηση του κράτους των Προδοτών και ανθελλήνων, το οποίο εκπροσωπούν ενωμένες όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις του τόπου, είτε το Νέο Εθνικό Κράτος το οποίο δεσμεύεται να χτίσει η Χρυσή Αυγή! 

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ο Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή, ετέθη με Πίστη και αποφασιστικότητα στη Πρώτη Γραμμή του αγώνος, κατά του διεφθαρμένου καθεστώτος. Είκοσι ένας Σύντροφοί μας- με επικεφαλής τον Αρχηγό μας- τιμήθηκαν με την ψήφο του περήφανου Λαού μας και εισέρχονται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Απέναντί τους, θα βρουν 179 εκφραστές της συντήρησης και του ενδοτισμού και τους συνεταίρους αυτών, στα μέσα μαζικής εξαπάτησης. Όμως οι Συναγωνιστές μας δεν είναι μόνοι! 446.οοο Ελλήνων ύψωσαν τη Σημαία της Αντίστασης και στέκονται αποφασιστικά στο πλευρό τους! Ένα Έθνος σήμερα εγείρεται, πανέτοιμο να διεκδικήσει τα Εθνικά του Δίκαια και το ιστορικό του πεπρωμένο. Ναι, το Μέλλον μας ανήκει, η Ελλάς δεν απέθανε και δε θα αφήσουμε να πεθάνει ποτέ! 

Ας κοπάσουν όμως, οι ιαχές του Θριάμβου. Ο Αγώνας είναι ακόμη στην αρχή. Τίποτε δεν τελείωσε τη βραδιά της 6ης Μαΐου, αντίθετα από εκείνο το βράδυ αρχίζουν όλα. Το Κίνημά μας, οφείλει να μετατρέψει τον πολιτικό λόγο εθνικής αφύπνισης του Λαού μας, σε ξεκάθαρο πολιτικό σχεδιασμό μιας Εθνικής Πρότασης, διεκδίκησης της εξουσίας. Μη γελιέστε συμπατριώτες! Το πρόβλημα της Πατρίδος είναι πρόβλημα εξουσίας και θα λυθεί τότε και μόνον τότε, όταν οι Εθνικιστές αναλάβουν τις τύχες της Πατρίδος, μετά από την εντολή του Ελληνικού Λαού! Θα ήμασταν ανέντιμοι και ανακόλουθοι απέναντι στο Λαό μας, εάν αρκούμασταν στη έκφραση στείρου αντιπολιτευτικού λόγου, ο οποίος θα στόχευε στη δημιουργία εντυπώσεων. 

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι Αριστερά, ώστε να εξαπατά το Λαό, αρνούμενη την εξουσία και αρκούμενη στη τάχα καταγγελία του καθεστώτος της Προδοσίας και της υποταγής. Γαυγίζει η Αριστερά, αλλά όταν έρχεται η στιγμή να δαγκώσει, προτιμά να συνεχίζει το γαύγισμα, αποδεικνύοντας ότι βολεύεται από τη Δικτατορία των Τραπεζιτών και των τόκων. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι Δεξιά, ώστε να πουλά πατριωτισμό προ των εκλογών, ενώ την ώρα των κρίσιμων αποφάσεων συνυπογράφει τη Προδοσία του Λαού, καλώντας σε σύνεση και συναίνεση. Τουναντίον, θα πρέπει οι Εθνικιστές, να εργαστούμε ακόμη πιο σκληρά, συστρατεύοντας στο Μεγάλο Εθνικό Αγώνα, όλες τις υγιείς δυνάμεις του Έθνους. Κανείς δε περισσεύει, κανείς δε πρέπει να μείνει αμέτοχος στη τιτάνια προσπάθεια που επιχειρεί σήμερα η Χρυσή Αυγή, ο αντίκτυπος της οποίας, θα αντηχεί ενδόξως στην αιωνιότητα. Πρωτεύων στόχος του Κινήματος και καθενός Χρυσαυγίτη ξεχωριστά, δε μπορεί παρά να είναι το ολοκληρωτικό γκρέμισμα της δικτατορίας των Προδοτών και η οικοδόμηση του Νέου Εθνικού Κράτους! Με αυτή την Αρχή ως προμετωπίδα του αγώνος μας, θα πολεμήσουμε μέχρι την Τελική Νίκη, η οποία θα έλθει όταν ο Αρχηγός του Κινήματός μας, θα είναι και Αρχηγός του Κράτους. 

Εμείς δεν υπογράψαμε κανένα κοινωνικό συμβόλαιο με το Λαό. Κοινωνικό συμβόλαιο υπέγραψε κάποτε το ΠΑΣΟΚ, καταληστεύοντας και εξευτελίζοντας τη χώρα και εξυπηρετώντας τα κομματόσκυλά του. Κοινωνικό συμβόλαιο ζητά τώρα μετ’ επιτάσεως και η Αριστερά του κυρίου Τσίπρα. Αλλά δε μας απάντησε ο ηγέτης της Αριστεράς, ποιά από τις διαφορετικές τάσεις που συναποτελούν το κόμμα του, θα εκφραστεί σε αυτό το συμβόλαιο; Η φιλοευρωπαική αριστερά, οι τροτσκιστές ή οι ακραίοι μπολσεβίκοι, συνήγοροι και συνεργάτες των αριστεριστών τρομοκρατών της 17 Νοέμβρη, της Σέχτας και των Πυρήνων της Φωτιάς; Και επιπλέον, με ποια κοινωνία θα υπογράψει αυτό το περίφημο συμβόλαιο; Με τον Έλληνα άνεργο, τον φοιτητή και τον εργάτη, τον αγρότη και τον ελεύθερο επαγγελματία; Ή μήπως με τη πρώην κομματική βάση του ΠΑΣΟΚ η οποία διορίστηκε αφειδώς στο ελληνικό δημόσιο, με τους πουλημένους συνδικαλιστές, το Σύνδεσμο Βιομηχάνων και τους τραπεζίτες και τέλος τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών εισβολέων που κατέκλυσαν και ρημάζουν τη Πατρίδα μας; 

Αντί των συμβολαίων που επιδιώκουν να υπογράψουν οι άκαπνοι, οι βολεμένοι και συμβιβασμένοι, η Χρυσή Αυγή έδωσε δημοσίως, δια του Αρχηγού της, Λόγο Τιμής. Απλώσαμε το δικό μας και σφίξαμε το χέρι του Έλληνα Άνεργου και του είπαμε: Σηκώσου απάνω λεβέντη, να ξαναχτίσουμε το Κράτος στο οποίο η εργασία θα είναι δικαίωμα κάθε Έλληνα! Απλώσαμε το δικό μας και σφίξαμε το χέρι του Έλληνα Εργάτη και του είπαμε: Σηκώσου απάνω ραχοκοκαλιά της Πατρίδος, να τελειώσουμε οριστικά με εκείνους που πουλούν τους κόπους και τον ιδρώτα σου! Απλώσαμε το δικό μας και σφίξαμε το χέρι του Έλληνα Φοιτητή και του είπαμε: Σηκώσου απάνω Νεολαίε, είσαι η ελπίδα και το μέλλον του μεγάλου μας Έθνους! Απλώσαμε το δικό μας και σφίξαμε το χέρι του Έλληνα Αγρότη και του είπαμε: Σηκώσου απάνω αγρότη, η ελληνική γη σε χρειάζεται να θρέψεις το Λαό της! Απλώσαμε το δικό μας και σφίξαμε το χέρι του Έλληνα επαγγελματία και ιδιωτικού υπαλλήλου και του είπαμε: Σηκώσου απάνω πατριώτη, να ξαναοργανώσουμε την εθνική μας παραγωγή και να σε απαλλάξουμε από τη δουλεία των τόκων! Απλώσαμε το δικό μας και σφίξαμε το χέρι των ανδρών και γυναικών του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας και τους είπαμε: Σηκωθείτε απάνω Ένστολοι Φρουροί του Έθνους, να εγγυηθούμε την ακεραιότητα της Πατρίδος μας, την ευνομία και την τάξη σε ένα Νέο περήφανο κι ελληνικό Κράτος! Απλώσαμε το δικό μας και σφίξαμε το χέρι του Έλληνα νοικοκύρη και του συνταξιούχου και του είπαμε: Σηκώσου απάνω περήφανε Έλληνα , να διώξουμε εκείνους που προδίδουν και διχάζουν, να ενώσουμε το Λαό και να ξαναπάρουμε τη Πατρίδα μας πίσω!

Εγέρσου Ελληνικέ Λαέ, σε μια Ενότητα Εθνική, πέρα από τάξεις και οργανωμένες ομάδες συμφερόντων, και δώσε τη χαριστική βολή στο καθεστώς της προδοσίας, του ψεύδους, της λαφυραγώγησης, της διαφθοράς και της σήψεως! Εγέρσου Ελληνικέ Λαέ για να πάρεις πίσω τη Πατρίδα σου και να τιμωρήσεις τους Προδότες των κομματικών συμμοριών! Εγέρσου Ελληνικέ Λαέ, και δώσε το βροντερό σου ΠΑΡΩΝ, στον Εθνικό Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, για να οικοδομήσουμε το Νέο Κράτος, της ελληνικής περηφάνιας, της εθνικής ανατάσεως, της ευημερίας του Λαού και του ελπιδοφόρου μέλλοντος των ερχόμενων γενεών! Εγέρσου Ελληνικέ Λαέ και πολέμα! Με τη βοήθεια του Παντοδύναμου Θεού, η Τελική Νίκη θα είναι δική μας! 

Ε.Κ. 
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας