21/5/12

Πυρήνας Θηβών: ΠΑΡΩΝ!


Την Παρασκευή 18 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε σε κεντρική καφετέρια η κύρια οργανωτική συνάντηση του Πυρήνα Θηβών. Έχοντας την εμπειρία της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου, με τις δράσεις στα πλαίσια της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, ο νεοσύστατος Πυρήνας μας κρίθηκε έτοιμος και ανέλαβε το κύριο βάρος της εκστρατείας στο νομό Βοιωτίας για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, με υπεύθυνο τον συναγωνιστή Μάκη Πετούση. Ανακοινώθηκε η έγκριση λειτουργίας γραφείων στην πόλη της Θήβας, σχολιάστηκε η πολιτική επικαιρότητα, έγινε ενημέρωση για το πλαίσιο δράσεων του Πυρήνα, καταγράφηκαν προβλήματα και απόψεις και δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα του προεκλογικού αγώνα, αλλά και της καθημερινής μάχης επίλυσης προβλημάτων Ελλήνων στην περιοχή μας.

Το Σάββατο 19 Μαΐου, ημέρα Μνήμης της επετείου της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εξόρμηση του Πυρήνα στα χωριά Άρμα, Ασωπία, Καλλιθέα, Νηχωράκι, Πλαταιές, Μελισσοχώρι και Λουτούφι.
Η υποδοχή από θετική έως συγκινητική, καθώς ουκ ολίγοι συμπατριώτες ήρθαν να μας σφίξουν το χέρι, να μας συγχαρούν για τις μάχες που δίνουμε ενάντια σε όλους τους καταστροφείς της Πατρίδας μας, να μας παροτρύνουν να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος τον αγώνα μας, να δηλώσουν την στήριξή τους… Καταγράψαμε τα προβλήματα της κάθε περιοχής και δεσμευτήκαμε πως θα είμαστε στο πλευρό των κατοίκων, πριν αλλά κυρίως μετά τις εκλογές του Ιουνίου. Η λαθρομετανάστευση, η εγκληματικότητα, η ανασφάλεια, η ανεργία και η αναξιοκρατία είναι τα σημαντικότερα και καθημερινά προβλήματα που πλήττουν όχι μόνο την περιοχή, αλλά και όλη τη Βοιωτία – όπως και όλη την επικράτεια. 

Οι εξορμήσεις του Πυρήνα μας θα συνεχιστούν αδιάκοπα, με προγραμματισμένες και μη επισκέψεις σε όλο το νομό Βοιωτίας, ευχαριστώντας τον κόσμο που πύκνωσε τις τάξεις μας κάνοντας το σάπιο σύστημα να τρίζει συθέμελα, αλλά και ικανοποιώντας τον κόσμο που μας αναζητά, για να μας γνωρίσει και να τον στηρίξουμε. Για ενημέρωση, καταγγελίες και προτάσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο του Πυρήνα στα τηλέφωνα 6983199010 και 6986235385 (What’s up).