23/5/12

Οκτωνιά: Περήφανα αντιστεκόμενοι...


Κλιμάκιο της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, στα πλαίσια των μετεκλογικών (και, εκ των πραγμάτων, προεκλογικών παράλληλα) επισκέψεων στα χωριά της Εύβοιας, βρέθηκε την Τρίτη 22/5 στην Οκτωνιά. Ένα, εγκατελειμένο από την πολιτεία, πανέμορφο χωριό με υπερήφανους κατοίκους, που έδωσε στο Κίνημά μας ένα από τα υψηλότερα ποσοστά του στο νομό.

Είχαμε την ευκαιρία να τους πληροφορήσουμε για τα παρασκήνια του βρώμικου πολέμου του συστήματος εναντίον μας και εντυπωσιαστήκαμε -για άλλη μια φορά- από το υψηλό επίπεδο των γνώσεών τους για την πολιτική κατάσταση και από το πόσο ανέγγιχτοι έμειναν από την μαζική επιχείρηση λασπολόγησής μας και την ψυχολογική βία που επιχειρήθηκε να ασκηθεί στους ψηφοφόρους μας. Η Οκτωνιά απέδειξε αυτό το βράδυ ότι η εικόνα που προβάλλεται από τα ΜΜΕ, τόσο για τους κατοίκους της ελληνικής υπαίθρου όσο και ειδικά για τους υποστηρικτές μας, είναι εντελώς και σκόπιμα λανθασμένη. Οι Έλληνες στράφηκαν ενσυνείδητα στον Εθνικισμό, έχοντας αντιληφθεί πλήρως τα παιχνίδια που παίζονται στην πλάτη τους από τα "πολιτικώς ορθά" κόμματα όλου του πολιτικού φάσματος.

Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, οι ερωτήσεις εύστοχες και εξειδικευμένες και η συζήτηση κράτησε ώρες. Ενημερώσαμε για τους άμεσους στόχους μας και τις κινήσεις μας, σε κάθε πιθανό σενάριο και ενημερωθήκαμε, μεταξύ άλλων, για οικονομικά σκάνδαλα (που αγγίζουν τα όρια του εθνικού εγκλήματος) πρώην υπουργών και πολιτικών στην ευρύτερη περιοχή. Οι Χρυσαυγίτες θα τιμήσουμε με πράξεις την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μας έδωσαν σχεδόν ο ένας στους τέσσερις Οκτωναΐτες, όταν λειτουργήσει η βουλή, αξιοποιώντας στο έπακρο τις πληροφορίες τους. 

Πέντε περήφανα χωριά της Εύβοιας ύψωσαν τη σημαία της Εθνικής Αντίστασης και έφεραν ως πρώτο κόμμα, στις εκλογές της 6ης Μαΐου, τον Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Λάμαρη (24,77%), Οκτωνιά (22,01%), Πισσώνας (20,52%), Άνω Βάθεια (18,64%), Πούρνος (16,37%).

Οι επισκέψεις και οι δράσεις μας σε όλο το νομό θα είναι τακτικές και ουσιαστικές και θα γίνονται -σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κόμματα- κυρίως μετεκλογικά. Στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οι πράξεις μετρούν περισσότερο από τα λόγια. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!