27/5/12

Επισκέψεις σε Στύρα και Μαρμάρι


Κλιμάκιο της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, με επικεφαλής τον βουλευτή Ευβοίας Νίκο Μίχο, επισκέφτηκε στις 26/5 τα Στύρα και το Μαρμάρι. Είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε αναλυτικά για τα προβλήματα της περιοχής και να ενημερώσουμε για τις δυνατότητες και τον σχεδιασμό παρεμβάσεών μας.

Διαπιστώσαμε ότι το Κίνημά μας απέκτησε μια αφοσιωμένη, αποφασισμένη και συνεχώς διευρυνόμενη βάση ενσυνείδητων υποστηρικτών και στη Νότια Εύβοια, παρά τον βρώμικο πόλεμο και τους τόνους λάσπης του συστήματος.


Παντού βρίσκονται πια Έλληνες αφυπνισμένοι, προδομένοι πολλαπλά από τους ίδιους πολιτικάντηδες που διεκδικούν ακόμη την στήριξή τους σε παλιά και νέα κόμματα, Έλληνες με κρίση που δεν πέφτουν θύματα καμιάς προπαγάνδας, Έλληνες συστρατευμένοι στο πλευρό των Χρυσαυγιτών στον αγώνα επανάκτησης της Πατρίδας μας. Αυτή είναι η Επανάσταση που ήδη κατάφερε στις συνειδήσεις η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αυτή είναι η μεγαλύτερη Νίκη της μέχρι τώρα πορείας μας. Ο Έλληνας σηκώθηκε όρθιος και αγωνίζεται για τη γη του και για το μέλλον των παιδιών του. ΕΜΠΡΟΣ, ΜΑΖΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!