30/5/12

Για την Άλωση της Πόλης, για την Άλωση της Πατρίδας


Η Τοπική Οργάνωση Εύβοιας-Βοιωτίας, με τον βουλευτή Ευβοίας Νικόλαο Μίχο επικεφαλής, παρευρέθηκε στην εκδήλωση Μνήμης της Άλωσης της Πόλης και Τιμής στον τελευταίο Αυτοκράτορα, τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο. Χιλιάδες Ελλήνων δήλωσαν παρόντες στην λιτή τελετή και στην πορεία που ακολούθησε, αναγνωρίζοντας και αναλαμβάνοντας το καθήκον προς τους αγώνες των προηγούμενων αλλά και την υποχρέωση προς το μέλλον των επόμενων γενεών των Ελλήνων να αποτρέψουμε τη νέα άλωση της Πατρίδας μας. Μια άλωση που πραγματοποιείται ύπουλα και σταδιακά από τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων αλλόφυλων εισβολέων.



Το "δημοκρατικό" καθεστώς για άλλη μια φορά έδειξε το πρόσωπό του, παρατάσσοντας τα ΜΑΤ μπροστά στο μνημείο και απαγορεύοντας(!) στην Χρυσή Αυγή, ένα κόμμα με 21 βουλευτές, να καταθέσει στεφάνι Τιμής στον Άγνωστο Στρατιώτη, στη Μνήμη των τελευταίων υπερασπιστών της Πόλης.


Λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στην κεντρική σελίδα του Κινήματος, ΕΔΩ.


Μέλη της τοπικής μας συμμετείχαν στην περιφρούρηση της εκδήλωσης και για άλλη μια φορά στάθηκαν αντάξιοι του πιο φημισμένου μάχιμου τμήματος πολιτικού χώρου, κάνοντάς μας υπερήφανους.