14/5/12

Πρώτη μετεκλογική συγκέντρωση στα γραφεία Χαλκίδος


Στην τακτική συνάντηση της Κυριακής, τα γραφεία μας γέμισαν για άλλη μια φορά ασφυκτικά από μέλη, υποστηρικτές και φίλους του Κινήματος. Παλιοί και νέοι συναγωνιστές, χαρούμενοι για το εκλογικό αποτέλεσμα, αγανακτισμένοι από την ολομέτωπη λασπολογική επίθεση του καθεστώτος των ΜΜΕ, πιο αποφασισμένοι από ποτέ για να ξεβρωμίσει η Πατρίδα μας από όλων των ειδών τις προνομιούχες "κάστες" που την λυμαίνονται επί δεκαετίες.

Ο βουλευτής Ευβοίας, Νικόλαος Μίχος, ευχαρίστησε άπαντες για τη στήριξη και ενημέρωσε για τις κινήσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη συνέχεια, τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο. Χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη εάν θα σχηματιστεί κυβέρνηση ή εάν θα ξαναπροκηρυχθούν εκλογές, μία εβδομάδα μετά, αναλύθηκαν οι προτάσεις και οι αποφάσεις μας για κάθε πιθανό σενάριο, απαντήθηκαν οι απορίες, διευκρινήστηκε το πλαίσιο δράσης μας και ζητήθηκε η συμβολή όλων στον αγώνα ανάκτησης της Πατρίδας μας. 

Ανακοινώθηκε πλάνο των ούτως ή άλλως προγραμματισμένων επισκέψεων κλιμακίων μας σε κάθε χωριό και πόλη των νομών Εύβοιας και Βοιωτίας, ώστε να διευρυνθεί το δίκτυο αλληλοενημέρωσης κατοίκων και Κινήματος, για τα τοπικά προβλήματα και να διερευνηθούν οι δυνατότητες παρέμβασης. Πρώτη μετεκλογική επίσκεψη κλιμακίου μας, τη Δευτέρα, στο πιο απομονωμένο μέρος της Βορείου Εύβοιας: Άγιο Γεώργιο και Γιάλτρα Αιδηψού. Δρομολογείται δημιουργία γραφείων του Κινήματος και στην Θήβα, με τον νεοσύστατο εκεί πυρήνα να έχει δώσει τα καλύτερα δείγματα κατά την εκπαίδευση των μελών του προεκλογικά.

Ο αγώνας μας δεν κάμπτεται με την είσοδό μας στη βουλή. Εξοπλίζεται και δυναμώνει. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! 

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας


Πολύ μεγάλη η προσέλευση του κόσμου στα γραφεία