8/6/12

Κοιτώντας τους Έλληνες στα μάτια...


Οι εκλεγμένοι, στις προηγούμενες εκλογές, βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βρίσκονται στο πλευρό των απλών Ελλήνων, σε όλη την επικράτεια, όπου υπάρχει πρόβλημα και καλούνται. Ενημερώνονται επί τόπου για τα όσα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, ακούγοντάς τους με προσοχή και προτείνοντας τρόπους αντίδρασης, όπου υπάρχει δυνατότητα.



Ο Νίκος Μίχος, υπ. βουλευτής Ευβοίας, στις 5/6 επισκέφθηκε την Ιστιαία και συναντήθηκε με αγρότες και επαγγελματίες της περιοχής, που δεινοπαθούν από το ίδιο το κράτος, με τις καθυστερήσεις επιστροφής του ΦΠΑ και τα οικονομικά μέτρα που εξοντώνουν την μικρή οικογενειακή επιχείρηση. Ταυτόχρονα, σε μεγάλη πληγή έχουν εξελιχθεί οι χιλιάδες ρομά από τη Βουλγαρία, που έχουν εγκατασταθεί κατά δεκάδες οικογένειες σε διάφορα χωριά της Βόρειας Εύβοιας και μοιάζει να εξασφαλίζουν τα προς το ζην από κλοπές, διαρρήξεις, λαθρεμπόριο και πορνεία.



Την επομένη βρέθηκε στα Ψαχνά, όπου οι κάτοικοι του εξέφρασαν την αγανάκτισή τους, για τη συμπεριφορά των εκατοντάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, αλλά και για τον στοχευμένο πόλεμο που έχουν δεχθεί οι αγρότες της περιοχής. Τόσο με τα οικονομικά μέτρα και τις καθυστερήσεις στην καταβολή επιδοτήσεων και επιστροφής ΦΠΑ, όσο και -κυρίως- με φήμες, που διογκώθηκαν από ΜΜΕ και ΜΚΟ, για ακαταλληλότητα των προϊόντων τους λόγω μόλυνσης των υδάτων. Καθόλου τυχαία, στην περιοχή έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον αγοράς χιλιάδων στρεμμάτων γης από ανώνυμες μεσιτικές εταιρίες απροσδιόριστης έδρας. Υπ' όψιν ότι έχει εγκριθεί -και καθυστερεί για ...οικονομικούς λόγους- κατασκευή φράγματος που θα αυξήσει την παραγωγικότητα της γης και τον τουρισμό στην περιοχή. Η εκτίμησή μας είναι ότι εξαθλιώνουν σκόπιμα τους Έλληνες οικονομικά και βιοτικά, με σκοπό το ξεπούλημα (ή ακόμη και την κατάσχεση) των περιουσιών τους.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!