14/6/12

Εντυπωσιακή προεκλογική συγκέντρωση στο Σχηματάρι


Εντυπωσιακή υπήρξε η προσέλευση του κόσμου στην ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Σχηματάρι, που έγινε την Τετάρτη 13 Ιουνίου, αποδεικνύοντας σε όλους ότι η περιοχή αποτελεί πλέον προπύργιο του Κινήματος. Στο Σχηματάρι, όπου όσοι υποψήφιοι βουλευτές των άλλων κομμάτων εμφανίστηκαν είχαν ακροατήριο μερικών παρατρεχάμενών τους, για τον Λαϊκό Σύνδεσμο συγκεντρώθηκαν πάνω από 700 κάτοικοι της περιοχής!
Η συγκέντρωση, που είχε την κάλυψη και ανταποκριτών ξένων ΜΜΕ, ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και πρωτοφανής για τα δεδομένα της περιοχής.

Ομιλητές ήταν ο Επαμεινώνδας Ανυφαντής, υποψήφιος βουλευτής με το Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, ο Κώστας Αλεξανδράκης, υποψήφιος βουλευτής στο νομό Βοιωτίας και ο Ηλίας Παναγιώταρος, εκλεγμένος βουλευτής της Β' Αθηνών.

Οι υποψήφιοι βουλευτές μας αναφέρθηκαν στην ανεργία, που παρά τα σχεδόν 600 εργοστάσια της ΒΙ.ΠΕ. μαστίζει το νομό Βοιωτίας και στην εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών, που εγκαταστάθηκαν μαζικά στα περίχωρα κάθε πόλης και χωριού μετά τις προεκλογικές "σκούπες" της Αθήνας. Επίσης τόνισαν το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι οι Χρυσαυγίτες, ως μη επαγγελματίες πολιτικοί, θα σταθούν στο πλευρό των Ελλήνων ασχέτως εκλογών, όπως κάνανε πάντα.

Αναλύθηκαν και γίναν δεκτές με ενθουσιασμό οι θέσεις του Κινήματος μας για την λαθρομετανάστευση, τα οικονομικά και όλα γενικώς τα ζητήματα που απασχολούν τον Ελληνικό Λαό. Η εκδήλωση έληξε με τον Εθνικό Ύμνο και την υπόσχεση ότι μετά τις εκλογές συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά, ακόμα πιο αποφασιστικά. 


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!


Πυρήνας Βοιωτίας