25/6/12

Και τώρα ΠΡΑΞΕΙΣ


Η πρώτη μετεκλογική συνάντηση της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας έγινε την Κυριακή 24/6 στα γραφεία της Χαλκίδας. Μπορεί το εκλογικό αποτέλεσμα του Κινήματός μας να δικαιολογούσε πανηγυρικό κλίμα, η κατάσταση της Πατρίδας μας όμως και η νέα μνημονιακή κυβέρνηση δεν το επέτρεπε. Τώρα, που ξεμπερδέψαμε με τη μακρά προεκλογική περίοδο των επαναλαμβανόμενων εκλογών, έχοντας εκλέξει την πρώτη εθνική αντιπολίτευση στην πρόσφατη ιστορία της χώρας μας, ήρθε η ώρα των πράξεων. Ορίστηκαν τέσσερις τομείς δράσης:
  • ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
  • ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
  • ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ
  • ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ
Όλα τα ενεργά μέλη της τοπικής, καθώς και μέρος των υποστηρικτών του Κινήματος, εντάχθηκαν στις ανάλογες ομάδες εργασίας  που από την επόμενη κιόλας εβδομάδα θα αναλάβουν να δείξουν με πράξεις στους συντοπίτες μας την ουσιαστική διαφορά της Εθνικιστικής Ιδεολογίας από όλα τα πολιτικά ιδεολογήματα, την χαώδη διαφορά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από όλα τα υπόλοιπα, κοινοβουλευτικά ή μη, κόμματα. Ο συναγωνιστής Νίκος Μίχος, εκλεγμένος βουλευτής Ευβοίας, θα είναι το θεσμικό "όπλο" στον αγώνα της Τοπικής μας.

Το έργο της αφύπνισης των Ελλήνων -και η ενεργοποίησή τους στο πλευρό μας ενάντια στα κακώς κείμενα του τόπου μας- συνεχίζεται πιο οργανωμένα και πιο αποτελεσματικά από το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Είναι κοινή διαπίστωση ότι το κράτος είναι βαθιά διεφθαρμένο και ενεργεί αντίθετα με τα συμφέροντα των Ελλήνων. Για χάρη των επόμενων γενεών του Λαού μας, για χάρη του μέλλοντος της Πατρίδας μας, οι Έλληνες οφείλουμε να επανακατακτήσουμε τα όσα δικαιούμαστε. Ο λαός μας πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχουν "μεσσίες". Εάν θέλει να ζήσει, πρέπει να σηκωθεί και να πολεμήσει. Οι Χρυσαυγίτες θα είμαστε μπροστάρηδες σ' αυτόν τον αγώνα εθνικής επιβίωσης και ανάστασης. 

Αντισταθείτε με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Εμπρός, όλοι μαζί, να ξεβρωμίσουμε τον τόπο, για μια Ελλάδα που ν' ανήκει στους Έλληνες! 

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας