29/6/12

Ομάδα Εργασίας: Για τη Γη του Λαού μας!


Ο Εθνικισμός δεν είναι μια απλή πολιτική ιδεολογία. Είναι μια ολοκληρωμένη κοσμοθέαση, που βρίσκεται σε αρμονία με τους νόμους της φύσης και πηγάζει από την συνείδηση των ισχυρών αιμάτινων δεσμών μας, τόσο με τους ομοεθνείς μας όσο και με τη γη των προγόνων μας, την οποία θα κληροδοτήσουμε με τη σειρά μας στους απογόνους μας.

Η Ομάδα Εργασίας της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, υπό τον τίτλο ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, συγκεντρώθηκε στα γραφεία της Χαλκίδος την Πέμπτη 28/6 και όρισε την θεματολογία των δραστηριοτήτων της σε ο,τιδήποτε αφορά το φυσικό, αγροτικό και αρχαιολογικό περιβάλλον της περιοχής μας, καθώς και την προβολή της εθνικιστικής άποψης για τους ενδεικνυόμενους τρόπους εκμετάλλευσης της γης και των αγαθών της. 

Ο Εθνικιστής γνωρίζει, σέβεται και αγαπά βαθιά τη γη του τόπου του, την ιστορία της, τα φυτά, τα ζώα και τους ανθρώπους της. Η συμμετοχή στις δραστηριότητες της συγκεκριμένης ομάδας πιστεύουμε ότι εν καιρώ θα είναι μαζική από τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος στους δύο νομούς...

Για το ΑΙΜΑ μας και τη ΓΗ μας, 
για το ΛΑΟ μας και την ΠΑΤΡΙΔΑ μας, 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!