17/7/12

Αλληλεγγύη στους Έλληνες: Επίσκεψη σε 3 οικογένειες


Η εισοδηματική ανισότητα στην ελληνική κοινωνία έχει διευρυνθεί αισθητά, με όλο και περισσότερους Έλληνες να ζουν κάτω από τα όρια της φτώχιας, εξαιτίας των μόνιμα λανθασμένων επιλογών των κυβερνήσεων της χώρας τις τελευταίες δεκαετίες (είτε σκόπιμα είτε από ανικανότητα). Στο μόνο που φαίνεται αποτελεσματικό το κράτος είναι στην διάλυση του κοινωνικού ιστού και στην οικονομική και βιολογική εξόντωση των Ελλήνων. 

Ετοιμάζοντας τα δέματα βοηθείας
Η ομάδα "Αλληλεγγύη στους Έλληνες" της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, σε συνεργασία με την ομάδα "Δουλειά στους Έλληνες", υλοποιούν το πρόγραμμα κοινωνικής πολιτικής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Με κάθε επίσκεψη για υλική και ψυχολογική υποστήριξη στις πληγείσες Ελληνικές οικογένειες των νομών μας, οι συμβουλές οικιακής οικονομίας και ανάπτυξης πρωτοβουλιών, μαζί με την υποστήριξη για ανεύρεση εργασίας, προσανατολίζονται στην αύξηση της εσωτερικής οικογενειακής ασφάλειας και την τόνωση του ηθικού των δοκιμαζόμενων Ελλήνων. Όπου υπάρχει δυνατότητα, αξιολογούνται οι ανάγκες ξεχωριστά και αρχίζει ένας προγραμματισμός ψυχικής, ηθικής και υλικής ανάτασης, πάντα μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, με γνώμονα την μακροπρόθεσμη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων στον τόπο μας.


16 Ιουλίου 2012, απόγευμα Δευτέρας,τα μέλη των ομάδων μας επισκέφτηκαν τρεις άπορες ελληνικές οικογένειες. Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ.