25/7/12

Αλληλεγγύη στους Έλληνες: Καθημερινές επισκέψεις


Κατά τις επισκέψεις μας στα σπίτια των δοκιμαζόμενων ελληνικών οικογενειών, για τις τακτικές παραδόσεις τροφίμων και λοιπών ειδών, διαπιστώνουμε πως ο κόσμος δεν υποφέρει μόνο από την πείνα, την ανεργία και προβλήματα υγείας, αλλά είναι γεμάτος αγανάκτιση και θυμό. Η οργή είναι σχεδόν απτή για την κατάσταση που βρισκόμαστε οι Έλληνες σήμερα, για το εχθρικό κράτος, για τη διαφθορά και το άδικο που κυριαρχούν.


Μάλιστα, αρκετοί μας αποκαλύπτουν πως δεν ψήφισαν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και μετανιώνουν και ντρέπονται πια για την ψήφο τους. Ένας άνεργος πατέρας, που αδυνατεί να συντηρήσει την οικογένειά του πλέον, μας είπε χαρακτηριστικά: "Θα έρθει η ώρα που όσοι τους ψηφίζαμε θα αναθεωρήσουμε μαζικά την ψήφο μας και όλοι αυτοί οι ψεύτες που κυβερνούν θα πληρώσουν γι' αυτά που υποφέρουμε εμείς σήμερα". 

Οι πολύτεκνες οικογένειες που επισκεφτήκαμε τη Δευτέρα 23/7, είχαν σοβαρό πρόβλημα σίτησης και επιβίωσης γενικότερα. Οι συνθήκες διαβίωσης στα σπίτια τους είναι απαράδεκτες. Υγρασία σε τοίχους και ταβάνια, πρόχειρα (και φθηνά) επισκευασμένα παράθυρα, ρωγμές και σκουριές, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται η υγεία όλης της οικογένειας και ιδιαίτερα των πιο ευάλωτων μελών της, παιδιών και ηλικιωμένων. 

Στην πατρίδα μας, στη δική μας Ελλάδα να ζουν οι δικοί μας Έλληνες έτσι, με το βιωτικό επίπεδο που κατέκτησαν με θυσίες και κόπους οι γονείς και οι παππούδες μας να καταρρέει σε τριτοκοσμικά επίπεδα... Και την ίδια στιγμή, υπάρχουν παντού "φιλάνθρωποι" (φορείς και οργανώσεις και άτομα) που παραχωρούν σπίτια και φαγητό σε παράνομα ευρισκόμενους στη χώρα μας αλλόφυλους, αφήνοντας τους ομοεθνείς μας, τους Έλληνες, να βουλιάζουν στην απόγνωση και το περιθώριο.

Όταν Ελληνικές οικογένειες γονατίζουν καθημερινά στον αγώνα για επιβίωση, νιώθοντας μόνοι και αδύναμοι απέναντι σ' ένα αδιάφορο και ανάλγητο κράτος, όταν ζητάνε απεγνωσμένα να βρεθεί κάποιος κοντά τους και να τους βοηθήσει, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ είμαστε εκεί. Μας αποκαλούν "χρυσά παιδιά" όλο και περισσότεροι, όλο και συχνότερα. Ίσως όχι επειδή τους προσφέρουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ίσως όχι επειδή προσπαθούμε να βοηθήσουμε στην εύρεση εργασίας, αλλά επειδή βλέπουν και νιώθουν ότι ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ πραγματικά, ακούμε με προσοχή όσα έχουν να πουν, συμπάσχουμε με τα προβλήματά τους, καταλαβαίνουμε τις αγωνίες και τους φόβους τους ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ, στο πλευρό τους, με τις όποιες δυνατότητες έχουμε. 


Όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότεροι συμπατριώτες μας αντιλαμβάνονται την πραγματική φύση του Εθνικισμού, απορρίπτοντας τη μαύρη προπαγάνδα του διεθνιστικού συστήματος εναντίον μας. Όλο και περισσότεροι επισκέπτονται τα γραφεία μας, συνεισφέροντας στην Κίνηση Αλληλεγγύης, πλαισιώνοντας τις τάξεις μας, κοινοποιώντας μας προβλήματα και καταγγέλοντας παρανομίες, διαπιστώνοντας στην πράξη ότι οι Χρυσαυγίτες είμαστε η τελευταία φρουρά και η τελευταία ελπίδα του λαού μας. Για την αξιοπρέπεια των γερόντων μας και το μέλλον των παιδιών μας.


Ο.Ε. "Αλληλεγγύη στους Έλληνες"
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας