30/7/12

Κυριακή στα γραφεία της Χαλκίδας


Η σημαντικότερη μέρα της εβδομάδος για την Τοπική Οργάνωση Εύβοιας-Βοιωτίας είναι η Κυριακή. Είναι η μέρα που γίνεται παρουσίαση των δράσεών μας, πολιτικός σχολιασμός της επικαιρότητας, ιδεολογικές ομιλίες και συζητήσεις και ανακοινώνονται οι προσεχείς εκδηλώσεις του Κινήματος. Για τα ενεργά μέλη, είναι επιπλέον η μέρα που γίνεται ο απολογισμός της εβδομάδος που πέρασε και ο προγραμματισμός των δράσεων της εβδομάδος που έρχεται.


Την Κυριακή 29/7, είχαμε την τιμή να παρευρίσκεται το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Κώστας Αλεξανδράκης, ο οποίος παρουσίασε γνωστές και άγνωστες πτυχές του μείζονος προβλήματος της λαθρομετανάστευσης. Εξήγησε τα αίτια, τα αποτελέσματα, τους σκοπούς ποιων εξυπηρετεί, καθώς και για ποιους λόγους στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το ιεραρχούμε ως πρωτεύον ζήτημα, που άπτεται της επιβίωσης του Έθνους μας. Οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν διευκρινιστικές ερωτήσεις και να αναφέρουν τις παρατηρήσεις τους.


Κάθε Κυριακή στις 7μμ η πόρτα των γραφείων μας είναι ανοικτή για κάθε Έλληνα που θέλει να σχηματίσει ιδία άποψη για το Κίνημά των Ελλήνων Εθνικιστών, για κάθε Έλληνα που θέλει να έρθει σε επαφή με την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.