27/8/12

Και πακιστανοί από Θήβα στο "αντιφασιστικό" συλλαλητήριο της 24/8


Ως γνωστόν, η "πακιστανική κοινότητα" λαθρομεταναστών στην Ελλάδα αποτελείται αποκλειστικά από άντρες, φανατικούς ισλαμιστές, με έντονες τάσεις βίας. Βία τόσο μεταξύ τους, όσο και εναντίον γυναικών και παιδιών, ανεξαρτήτως εθνότητος.

Μεγαλοπαράγοντας, καθοδηγητής και "πρόεδρος" αυτής της ιδιότυπης "κοινότητας" είναι ο θρασύτατος Τζαβέντ Ασλάμ, διάγων πλούσιο -αλλά αγνώστων εσόδων- βίο στην χώρα μας, κατηγορούμενος από την Ιντερπόλ για "λαθραία διακίνηση ανθρώπων" από το Πακιστάν (αλλά, βέβαια ...αθωώθηκε από ελληνικό δικαστήριο το 2006). Αυτός ο περίεργος τύπος το 2005 κατηγορούσε την Ελλάδα ότι "πράκτορες της ΕΥΠ απαγάγουν πακιστανούς", ενώ το 2012 αυτοδιαφημίζεται στο διαδίκτυο ως βασανιστής-τιμωρός ομοεθνών του απαγωγέων, αγνοώντας την αστυνομία - μάλλον για να κάνει σαφές στους ισλαμιστες ανά τον κόσμο ότι αυτός είναι το "κουμάντο" στους πακιστανούς στη χώρα μας.

Η μόνη ...δουλειά του Κωνσταντίνου
Ο Τζαβέντ Ασλάμ, που απορίας άξιον είναι γιατί δεν έχει απελαθεί ακόμη στα τόσα που είναι μπλεγμένος (αντιθέτως έχει ανανεωθεί η άδεια παραμονής του για ΔΕΚΑ χρόνια!), έχει αναλάβει "εργολαβία" (με το αζημίωτο υποθέτουμε) να έχουν συμμετέχοντες τα "αντιφασιστικά-αντιρατσιστικά" συλλαλητήρια της ΜΚΟ "Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Σπειλή" (ΕΕΡΦΑ), της οποίας ισόβιος πρόεδρος είναι ο επικεφαλής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή ΣΥνεργασία για την Ανατροπή), άεργος αδιευκρινήστων εσόδων, Πέτρος Κωνσταντίνου (επίσης απορίας άξιον γιατί δεν έχει απελαθεί ακόμη στην ...Κύπρο με τόσα που είναι μπλεγμένος).

Το μαζικότερης (πακιστανικής και μόνο, ως συνήθως) συμμετοχής "αντιφασιστικό-αντιρατσιστικό" συλλαλητήριο των ως άνω αναφερομένων, ήταν αυτό της 24/8/12 στο κέντρο της Αθήνας. Μια συγκέντρωση με διάφορα ευτράπελα και σαφή προσπάθεια επίδειξης δύναμης από τους πακιστανούς και τον "πρόεδρό" τους. Στις 24/8, λοιπόν, στο κέντρο της Αθήνας, κάποιοι απ' τους ελάχιστους αναρχοαριστερούς, απάτριδες και άθεους, που συμμετείχαν ενοχλήθηκαν από την επαναλαμβανόμενη αναφορά του Αλλάχ στα σαφώς θρησκευτικοφανατικά συνθήματα των πακιστανών. Όταν μάλιστα διακόπη η πορεία με την δύση του ήλιου, για να προσευχηθούν ως πιστοί μουσουλμάνοι στην πλατεία Συντάγματος, ένας τους έκανε το σφάλμα να εκφράσει τη δυσφορία του και οι "σύντροφοι μετανάστες" του έδειξαν στην πράξη την άποψή τους για την ελευθερία του λόγου, κάνοντάς του τη μάπα κρέας (ΕΔΩ βλέπουμε τον γενναίο αντιφασίστα-αντιρατσιστή να κλαψουρίζει ματωμένος και κρυμμένος πίσω από εξυπνότερους επικοινωνιακά πακιστανούς, που ανέλαβαν να εξηγήσουν στους υπόλοιπους ότι το θύμα τους είναι φίλος τους). 


Στο άνωθεν βίντεο από το συλλαλητήριο, φαίνεται η απίστευτη πνευματική (και ταξική) μοναξιά του Κωνσταντίνου ανάμεσα σε αλλόφυλους και αλλόγλωσσους θρησκόληπτους. Φαίνεται και ένας καλοντυμένος "παράγων" των πακιστανών να του αρπάζει το μικρόφωνο απ' τα χέρια για να υποδείξει στους συγκεντρωμένους λαθρομετανάστες πότε να αποδοκιμάζουν (στην αναφορά του ονόματος του "κοινού τους εχθρού"). Λίγες βδομάδες νωρίτερα, σε άλλη συγκέντρωση των ιδίων, ο Ασλάμ είχε απειλήσει σαφώς με ...πόλεμο(!), σε περίπτωση που το ελληνικό κράτος δεν υπακούσει στις επιθυμίες του. Συγκέντρωση για την οποία έγινε κοινοβουλευτική ερώτηση και ο αρμόδιος υπουργός Δένδιας απάντησε άρες-μάρες-κουκουνάρες για "ανθρώπινα δικαιώματα" και καταστολή ..."ταγμάτων εφόδου" (της Χρυσής Αυγής, εννοείται).

Για να γίνει σαφές το μέγεθος της κινητοποίησης των πακιστανών, σας ενημερώνουμε ότι από γνωστό πρακτορείο της Θήβας ναυλώθηκαν επτά λεωφορεία (τα οποία δεν πλήρωσαν οι "κακόμοιροι", βέβαια) για να μεταφερθούν οι ελεγχόμενοι απ' τον Ασλάμ πακιστανοί στην Αθήνα - και πάλι πίσω.

Αυτός ο ανεπίσημος "στρατός" των ισλαμιστών λαθροεποίκων, που κινητοποιείται άμεσα στο κάλεσμα του "προέδρου" του, και οι αναρχοαριστεροί συνοδοιπόροι του, δεν φαίνεται να απασχολούν καθόλου τους υπουργούς της τροϊκανής κυβέρνησης της ΝΔ. Φαίνεται όμως να έχουν πολύ καλές σχέσεις με το ΣΥΡΙΖΑ. Σίγουρα πάντως ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ είναι εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 

Και εμείς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, για να ανήκει επιτέλους 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!