12/8/12

Ο Νίκος Μίχος σε Στύρα, Κάρυστο και Μαρμάρι


Το Σάββατο 11 Αυγούστου, κλιμάκιο της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, με επικεφαλής τον βουλευτή Νίκο Μίχο, επισκέφθηκε στην Νότιο Εύβοια, τα Στύρα, την Κάρυστο και το Μαρμάρι. 


Σκοπός ήταν η ενημέρωση των κατοίκων για τις κοινοβουλευτικές και μη δράσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καθώς και να ενημερωθεί ο βουλευτής μας για τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη διαφθορά κρατικών ή μη φορέων, στις δημοτικές αρμοδιότητες και την Υγεία. Το θέμα της τύχης του νοσοκομείου Καρύστου, με δεδομένα το απομονωμένο της περιοχής και την αυξάνουσα εγκληματικότητα, αναδεικνύεται μείζον. 


Τονίστηκε η σημασία της τοπικής κοινωνικής αλληλεγγύης, σε ό,τι αφορά Έλληνες ανέργους, πολύτεκνες οικογένειες, χαμηλοσυνταξιούχους και με προβλήματα υγείας. Στα πλαίσια της τελευταίας δραστηριότητας, το κλιμάκιο της τοπικής μας παρέδωσε τρόφιμα και ρούχα σε οικογένεια που είχε επικοινωνήσει μαζί μας. 


Τέλος, συζητήθηκε η δημιουργία Τοπικού Πυρήνα Δράσης, με στόχο τη δραστηριοποίηση νέων φίλων και μόνιμη ενεργή παρουσία του Κινήματος και στη Νότιο Εύβοια. Η προοπτική έγινε δεκτή με ενθουσιασμό και έντονο ενδιαφέρον. Οψόμεθα.


Καθ' όλη τη διάρκεια της περιοδείας, ο κόσμος μας πλησίαζε δίνοντάς μας συγχαρητήρια για την μέχρι τώρα πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ζητώντας ακόμη εντονότερη παρουσία και ακόμη πιο ...ακραίο κοινοβουλευτικό λόγο. 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παντού και πάντα, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!