13/8/12

Επιστολή για τη διανομή τροφίμων στη Χαλκίδα.


Μπράβο σε όλους σας.!!! Είμαι από την Χαλκίδα και σήμερα 13/8/2012 μοιράσατε τρόφιμα στους ανθρώπους που δυσκολεύονται να επιβιώσουν. Αυτά τα λαμόγια, που τόσα χρόνια κυβερνούν την χώρα, πού είναι;;; Τι έκαναν για όλον αυτόν τον κόσμο;;;


Δεν έχει τόση σημασία για μένα το καρπούζι, τα κρεμμύδια και ότι άλλο καλό προσφέρατε σήμερα για τους Έλληνες που το είχαν ανάγκη. Κάνατε αυτό που μπορούσατε για τους συνανθρώπους σας . ΜΠΡΑΒΟ γιατί τόσα χρόνια τα ΛΑΜΟΓΙΑ τι έκαναν για αυτόν τον κόσμο που πεινάει;; Ναι, υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποι μας που πεινάν.

Και ξέρετε κάτι; Όλοι μας όταν έρθουμε σε δύσκολες στιγμές... όλοι σας θυμόμαστε. Συνεχίστε με αυτήν την φιλοσοφία και εμείς ... ναι εμείς οι νέοι, οι πρώην νεοδημοκράτες ή οι πρώην πασοκατζήδες, θα σας στηρίξουμε στις επόμενες εκλογές και όχι μόνο. Και στην τελική... καμιά σημασία δεν έχει αν θα είστε κυβέρνηση στις επόμενες ή στις μεθεπόμενες εκλογές... Σημασία έχει ότι είστε κοντά στα προβλήματα του κάθε Έλληνα που αυτή τη στιγμή ματώνει, ενώ ΟΛΟΙ οι <ΑΛΛΟΙ> είναι απόντες.

Ξανά ΜΠΡΑΒΟ σας και στα παιδιά που ξεροσταλιάσανε σήμερα τόσες ώρες μοιράζοντας τα τρόφιμα στους <ΜΑΤΩΜΕΝΟΥΣ> ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!!!!

Κώστας Κ. 


Απάντηση:  Σας ευχαριστούμε. Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε κατά τις δυνατότητές μας. Θα χαρούμε να σας δούμε στο πλευρό μας.