16/8/12

Στην Κρατική Τρομοκρατία Απαντούμε με Αγώνα!


Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου, τα βιολογικά ράκη του εν Ελλάδι μαρξιστικού συρφετού, δικαιολόγησαν για μια ακόμη φορά την ακλόνητη Πίστη μας στη συνέχεια του Αίματος. Γνήσιοι απόγονοι των  κατσαπλιάδων του Συμμοριτοπολέμου, διέρρηξαν τα γραφεία του Κινήματός μας στο Παγκράτι, τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό και τα κατέστρεψαν ολοσχερώς. Η επίθεση των ορφανών του Μάρξ και του Μπακούνιν έγινε μέρα μεσημέρι, όμως παρά ταύτα, οι υπηρεσίες του Μεταπολιτευτικού Καθεστώτος δε σημείωσαν καμία πρόοδο εις τον εντοπισμό των δραστών.

Ας μην είμεθα όμως αγνώμονες κατά του Καθεστώτος: πώς μπορούμε εμείς οι Εθνικιστές να γυρεύουμε συλλήψεις; Και πώς είναι δυνατόν το Καθεστώς να προχωρήσει σε συλλήψεις, διατάσσοντας ουσιαστικώς τη μια του υπηρεσία να συλλάβει την άλλη;
Ας μη γελιόμαστε λοιπόν. Τα τελευταία δύο έτη, ο γνωστός παρακρατικός χώρος, εκτελώντας τις διαταγές του αντεθνικού Καθεστώτος της Μεταπολιτεύσεως, ευθύνεται για την βομβιστική επίθεση στα γραφεία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην οδό Σωκράτους στο κέντρο της Αθήνας, για επιθέσεις και καταστροφή των γραφείων μας -με τη συνοδεία της αστυνομίας- σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Αγρίνιο. Για τις παραπάνω θρασύδειλες επιθέσεις, ουδείς “αντιεξουσιαστής’’ συνελήφθη από την αστυνομία και φυσικά ουδείς λογοδότησε ποτέ στη δικαιοσύνη. Κρίνοντας από τη συχνότητα των επιθέσεων και από την έκβαση των “ερευνών’’ των Αρχών, δυνάμεθα να εξάγουμε ένα ιδιαιτέρως χρήσιμο συμπέρασμα: αφού μας πολεμούν, πορευόμαστε στο σωστό δρόμο!

Η τελευταία επίθεση των κρατικά προστατευόμενων και μισθοδοτούμενων μοσχαναθρεμμένων – πλήν όμως αναρχικών - τέκνων της "υψηλής κοινωνίας", εκδηλώνεται σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία τα καθεστωτικά ελεγχόμενα- πλην καταχρεωμένα- μέσα μαζικής εξαπάτησης βομβαρδίζουν τον Λαό μας με ποταμούς λάσπης κατά του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή, επί καθημερινής βάσεως. Το γεγονός τούτο, δεν είναι βεβαίως τυχαίο, αλλά αντιθέτως, αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου κρατικού σχεδίου ανήθικης πολεμικής κατά των Ελλήνων Εθνικιστών. Σε κάθε ασιάτη που βρίσκεται λαβωμένος ή νεκρός σε έδαφος ελληνικό, τα δημοσιογραφικά ανδρείκελα με το κομμουνιστικό παρελθόν και το καπιταλιστικό παρών και μέλλον, αντιστοιχίζουν και ένα Χρυσαυγίτη δράστη. Πόση ταραχή αλήθεια, τι πανικός άραγε έχει καταβάλει τις πληρωμένες γραφίδες του Καθεστώτος της σαπίλας; Ηρεμήστε σύντροφοι και μη σας λούζει κρύος ιδρώτας: μόλις 500.000 Χρυσαυγίτες είμαστε… για την ώρα!

Επιδιώκει λοιπόν μάταια το καθεστώς της κοινοβουλευτικής χούντας να στρέψει τον Λαό μας κατά της Χρυσής Αυγής, πλάθοντας αστεία σενάρια ρατσιστικών επιθέσεων εις βάρος των καλοκάγαθων λαθροεισβολέων. Και τούτο, σε συνεργασία Κράτους και “αδέσμευτων, ανεξάρτητων και έγκυρων’’ μέσων μαζικής ενημέρωσης. Άλλωστε το σύνθημα της καθεστωτικής επιθέσεως, το έδωσε ο ίδιος ο ανεκδιήγητος εκείνος υπουργός προστασίας του πολίτη (ποιάς;), ο οποίος επί τη αναλήψει των καθηκόντων του δήλωσε με θράσος χιλίων πιθήκων πως: “δεν επιτρέπεται σε μια δημοκρατική κοινωνία, οργανωμένες ομάδες να υποκαθιστούν τον κρατικό μηχανισμό’’.

Ο κύριος υπουργός της μνημονιακής κυβέρνησης Σαμαρά, είναι δειλός. Και είναι δειλός διότι φοβάται να πει ευθέως ότι αναφέρεται στη Χρυσή Αυγή, μιλώντας γενικώς περί “οργανωμένων ομάδων’’. Αυτός είναι ο καημός του κι ας ντρέπεται να το πει. Τον χαρακτηρισμό “οργανωμένη’’ τον αποδεχόμαστε ευχαρίστως. Τον χαρακτηρισμό “ομάδα’’ του τον επιστρέφουμε. Προφανώς μπερδεύτηκε ο άνθρωπος, έχοντας κατά νου τις ομάδες συμφερόντων τις οποίες υπηρετεί το κόμμα του. Ο κύριος υπουργός της μνημονιακής κυβέρνησης Σαμαρά, είναι ταυτόχρονα και ψεύτης. Και είναι ψεύτης διότι ισχυρίζεται πως κάποιοι επιχειρούν να υποκαταστήσουν τον κρατικό μηχανισμό. Μα πώς να υποκαταστήσεις κάτι το οποίο δεν υφίσταται; Τα ντοκουμέντα για την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητος των εισβολέων στη Πατρίδα μας, ας τα αναζητήσει από τους αυλοκόλακες του υπουργείου, στο οποίο διορίστηκε επικεφαλής. Μονάχα να γυρέψει τα αληθή στοιχεία, και όχι εκείνα τα οποία οι υφιστάμενοί του μαγειρεύουν και κατόπιν μοιράζουν στα μέσα ενημέρωσης. Αντ’ αυτού-τον προκαλούμε ανοιχτά-, ο υπεύθυνος της προστασίας του πολίτη υπουργός, θα μπορούσε να επιχειρήσει μια βόλτα στις γειτονιές του κέντρου, συνοδευόμενος βεβαίως υπό της γυναικός και των τέκνων του, αντί ολόκληρης αστυνομικής δυνάμεως, για να διαπιστώσει προσωπικώς, το επίπεδο της προστασίας και ασφάλειας που παρέχεται στους Έλληνες, από το υπουργείο εις το οποίο προΐσταται. Ιδού η Ρόδος κύριε Δένδια… Ο κρατικός σας μηχανισμός, υφίσταται μόνο εις ότι αφορά το φοροεισπρακτικό πεδίο και συγκεκριμένα στην οικονομική αφαίμαξη των Ελλήνων για να ξεπληρώσετε τους υπέρογκους τόκους των τοκογλύφων.

Αφού ξεδιάντροπα ο κύριος αυτός, εστράφη δημοσίως με ψεύδη κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, δίνοντας το σύνθημα, σειρά πήραν τα κανάλια των μεγαλοοφειλετών του δημοσίου και οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι των κρατικοσυντήρητων εκδοτικών συγκροτημάτων. Οι καθημερινές δολοφονίες Ελλήνων θάβονται επιμελώς, ενώ οποιοσδήποτε τραυματισμός λαθρομετανάστη λογίζεται ως “ρατσιστικό έγκλημα’’. Άραγε αν οι μουσουλμάνοι ψηφοφόροι του Συριζα, της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ αρχίσουν να πέφτουν ζαλισμένοι σα τα κοτόπουλα ελέω της νηστείας του Ραμαζανίου θα κατηγορήσουν τη Χρυσή Αυγή; Καθόλου απίθανο…

Μετά τον ανεπαρκή υπουργό και τα θλιβερά ψοφίμια του δημοσιογραφικού βόθρου, ακολούθησαν οι μαρξιστές και τροτσκιστές του κοινοβουλίου. Κομμουνιστές και ροζ αριστεροί, ΚΚΕ και Σύριζα, έσπευσαν να εκφράσουν την οργή και αγανάκτησή τους, για ένα μυθικό και ευρισκόμενο στην ομιχλώδη φαντασία τους “ρατσιστικό πογκρόμ’’! Μ’ αυτούς δεν αξίζει καν να ασχοληθούμε, ξεπερνούν τη σφαίρα των δυνατοτήτων μας. Εδώ ονειρεύονται “νέες οκτωβριανές επαναστάσεις’’, πώς δυνάμεθα εμείς να τους απαγορεύσουμε να φαντάζονται “ρατσιστικά πογκρόμ’’;

Αφού καμιά επίθεση του Καθεστώτος, με οποιαδήποτε μορφή κι αν αυτή εκδηλώθηκε, δεν έπιασε τόπο, αποφασίστηκε να συνδράμουν τα συντροφάκια του Μαζιώτη (πού είναι ο κρατικός μηχανισμός, εδώ, κύριε Δένδια;). Αυτοί βρίσκονται πίσω από την τελευταία επίθεση στο Παγκράτι. Είναι οι ίδιοι παρακρατικοί μηχανισμοί που συνέδραμαν το Καθεστώς, διαλύοντας τις μεγάλες λαϊκές κινητοποιήσεις κατά του Καθεστώτος του Μνημονίου, στη πλατεία Συντάγματος. Οι εχθροί του Ελληνικού Λαού, είναι και εχθροί του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Πλανάται όμως το Καθεστώς της Προδοσίας, εάν φρονεί ότι θα τρομοκρατηθεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή, από τα πραιτοριανά σκυλιά των Εξαρχείων! Δεν περιμένουμε φυσικά από κανένα κοινοβουλευτικό κράτος να πράξει τα δέοντα, να βρει και να τιμωρήσει τους ενόχους. Θεριεύει όμως και ατσαλώνεται η Πίστη μας, στην Ιδέα της συντριβής του σημερινού αντεθνικού προτεκτοράτου, την οποία θα διαδεχθεί η οικοδόμηση ενός γνήσια Λαϊκού και Εθνικιστικού Κράτους. Και σαν έρθει εκείνη η μέρα την οποία ολάκερος ο Ελληνισμός αναμένει με προσμονή, θα αποδοθεί δικαιοσύνη για το σύνολο των εγκλημάτων του παρελθόντος.

Αφήσαμε για το τέλος, τους θεσμούς του καθεστώτος, οι οποίοι και δεν καταδίκασαν την επίθεση στα γραφεία ενός Κινήματος, το οποίο κλήθηκε να αντιπροσωπεύσει 500.000 Ελληνίδες και Έλληνες. Ακόμη ένα Παράσημο Αγώνος για τη Χρυσή Αυγή, στον Πόλεμο εναντίον όλων των εχθρών του Λαού μας. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τον πρόεδρο της δημοκρατίας. Άφαντος ο Μεσσήνιος Πρωθυπουργός, που στο πολύ πρόσφατο προεκλογικό παρελθόν, κραύγαζε με στόμφο ότι θα βγάλει τις κουκούλες των γνωστών- αγνώστων. Μη κουράζεσαι πρόεδρε της μνημονιακής κυβέρνησης. Βγάλε πρώτα τη δική σου κουκούλα των απατηλών προεκλογικών δεσμεύσεων.

Νέοι Συναγωνιστές και Παλαιοί Σύντροφοι! Φρουροί των καθάριων Φυλετικών μας Αξιών και της Εθνικής Πολιτείας του κοντινού Μέλλοντος, γρηγορείτε και μην εφησυχάζετε! Επί τρεις δεκαετίες πορευτήκαμε την οδό των διώξεων και της ολοκληρωτικής συγκρούσεως με το Καθεστώς των φαύλων. Όχι μόνο αντέξαμε στην λυσσαλέα πολεμική της ανίερης συμμαχίας των ιδεολογικών μας αντιπάλων, αλλά και κατορθώσαμε να μεταφέρουμε τις ιδεολογικές συγκρούσεις από τους δρόμους των πόλεων της Πατρίδος μας, μέσα στη καρδιά του κοινοβουλευτικού κτήνους. Νιώθουν την ανάσα μας οι δειλοί, οι Προδότες και οι ριψάσπιδες, τους καλύπτει η σκιά μας! Αντικρίζουν στο βλέμμα μας, τη λαϊκή θέληση για εκδίκηση! Τρέμουν οι εχθροί του Λαού και της μεγάλης μας Πατρίδος! Ότι και να κάνουν, γνωρίζουν πως οι ημέρες του αντεθνικού τους Καθεστώτος μετρούν αντίστροφα, αδειάζει η κλεψύδρα της προδοτικής τους Μεταπολίτευσης. 

Χρέος καθεμιάς και καθενός εξ’ ημών, να διαλαλήσουμε στα πέρατα της Ελληνικής Πατρίδος το μήνυμα της Εθνικιστικής Επαναστάσεως! Ούτε βήμα πίσω! Εμπρός, πάντα Εμπρός, πλάι στις κυματίζουσες Σημαίες μας και στον Αρχηγό μας!

Καμιά ανακωχή! Η συντριβή του Καθεστώτος, είναι η δική μας Νίκη!

Ε.Κ. 
Τ.Ο. Εύβοιας- Βοιωτίας