2/9/12

Πυρήνας Λειβαδιάς: Οργανωτική συνάντηση


Στις 31 Αυγούστου 2012, έλαβε χώρα συνάντηση του νεοσυσταθέντος Πυρήνα Χρυσής Αυγής στη Λιβαδειά. Στη συνάντηση, παραβρέθηκαν στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης Εύβοιας- Βοιωτίας και ο υποψήφιος βουλευτής του Νομού Βοιωτίας, συναγωνιστής Κώστας Αλεξανδράκης.


Στους παρευρισκόμενους Συναγωνιστές, αναλύθηκε διεξοδικά η ιδεολογική και πολιτική γραμμή του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Σε τοπικό επίπεδο, αναφέρθηκαν τα προβλήματα τα οποία ταλανίζουν το Νομό μας, και τα οποία στη συντριπτική τους πλειονότητα είναι τα ίδια με εκείνα που αντιμετωπίζει το σύνολο της ελληνικής επικράτειας και του Λαού μας. Οικονομική αφαίμαξη, ανεργία, εγκληματικότητα των εισβολέων, οι οποίοι τρομοκρατούν την ελληνική ύπαιθρο, με τις ευλογίες του Καθεστώτος των διεφθαρμένων. Μπροστά σε ένα κοινό αποφασισμένο να ορθώσει περήφανα τη Σημαία της Εθνικής Αντίστασης, τονίστηκε οτι ο Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή, αποτελεί την Φρουρά του Έθνους, την Φρουρά η οποία μάχεται για να επικρατήσει, την Φρουρά η οποία δε θα παραδοθεί ποτέ! Σε αντίθεση με τα κόμματα της Εθνικής Προδοσίας, της διαπλοκής και των συμβιβασμών, η Χρυσή Αυγή δίνει μονάχα μια υπόσχεση, όπως αυτή εκφράστηκε από ιδρύσεώς της: Υποσχόμαστε Αγώνα, Αγώνα για να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας, Αγώνα για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!

Ο συνδυασμός της εμπειρίας των Παλαιών και του ενθουσιασμού των Νέων Συναγωνιστών, αποτελεί το πολυτιμότερο εχέγγυο για την πορεία του Αγώνος. Δεκάδες, εκατοντάδες και σύντομα χιλιάδες Συμπατριωτών μας, θα αναγνωρίσουν το δίκαιο και ορθόν του Εθνικιστικού μας Λόγου, εντασσόμενοι στις γραμμές μας. Κι αν τα αστικά κόμματα της Αριστεράς και της Δεξιάς, αποτελούν σήμερα τους θλιβερούς Πραίτορες του ανθελληνικού Καθεστώτος, ο Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή έρχεται για να εκφράσει την Λαϊκή Θέληση για Επανελληνισμό. Θέλουμε ένα Νέο Κράτος, θέλουμε Κράτος Εθνικό και γι’ αυτό θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Η δάδα έχει από καιρό ανάψει, η οργή έχει ήδη γεννηθεί, ένας Νέος Λαός ανατέλλει έτοιμος για επίθεση! Στην κρισιμότερη καμπή του αιώνιου Πολέμου, υπακούοντας στα κελεύσματα των Πολεμιστών και Φιλοσόφων που λάμπρυναν τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό, δηλώνουμε προς εχθρούς και φίλους ΠΑΡΟΝΤΕΣ! Ο Πυρήνας Λιβαδειάς λαμβάνει τη θέση του στη πρώτη γραμμή της ιδεολογικής και πολιτικής μάχης. Τα Λάβαρά μας, ο Μαίανδρος και η Γαλανόλευκη, ανεμίζουν στο βοιωτικό ουρανό.

Οι παρευρισκόμενοι Συναγωνιστές μας αποχώρησαν με έκδηλη την ικανοποίηση ότι θα θέσουν κι εκείνοι ένα λιθαράκι στο Έπος της Εθνικής Αντίστασης, το οποίο σήμερα γράφεται από τη Χρυσή Αυγή για λογαριασμό του Λαού μας και θα μνημονεύεται αύριο στις επόμενες γενεές των Ελλήνων. Και στις καρδιές των δόκιμων αυτών μαχητών, νέων αλλά και παλαιών, χαράχτηκε το αληθές νόημα του Ιδεολογικού μας Οχυρού που καλείται Χρυσή Αυγή: Αγώνας, Αγώνας, Αγώνας, μέχρι την συντριβή των Προδοτών και την Τελική Νίκη! Ζήτω η Ελλάς! Ζήτω η Χρυσή Αυγή! Ζήτω ο Αρχηγός!

Ε. Καρακώστας 
Υπεύθυνος Πυρήνα Λειβαδιάς
Τ.Ο. Εύβοιας- Βοιωτίας 
Τηλέφωνο επικοινωνίας Πυρήνα Λειβαδιάς: 6985994905