21/9/12

Για τα λίγα λεπτά διασημότητας ενός δημάρχου...


Πληροφορηθήκαμε απ' την ειδησεογραφία ότι ο δήμαρχος Σκύρου, Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης, κατέθεσε μήνυση εναντίον του βουλευτή Ευβοίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Νικολάου Μίχου, καθώς και αναφορά-καταγγελία στον εισαγγελέα, τη Βουλή και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Ο δήμαρχος ισχυρίζεται ότι σφράγισε μπαράκια της περιοχής και ο Νίκος Μίχος τον πήρε τηλέφωνο και του είπε "δεν κάνεις σωστά την δουλειά σου θα έρθω στην Σκύρο και θα σε χαστουκίσω"(!).

Αρχικά θεωρήσαμε ότι πρόκειται για "τρολλιά" (διαδικτυακή τερατολογία πλάκας), αλλά διασταυρώσαμε ότι ισχύει. Όντως ο -κάποτε πασόκος, τώρα "ανεξάρτητος"- δήμαρχος Σκύρου κατέθεσε τέτοια μήνυση!!! Και τα ΜΜΕ την αναφέρουν στο "σοβαρό" πολιτικό ρεπορτάζ, αντί στα "παράξενα και αστεία"!!!

Θεωρούμε ότι ο αριστερός δήμαρχος βρήκε τον εύκολο τρόπο της εποχής να προβληθεί, κατηγορώντας αναπόδεικτα βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με γελοίο κατηγορητήριο. 


Οι μόνες φωτογραφίες από δραστηριότητες του δημάρχου που βρήκαμε αφορούσαν συναντήσεις του με τον βουλευτή Ευβοίας της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρη Αναγνωστάκη. Αλλά προφανώς δεν ήταν αρκετές για να να πιστωθεί "δάφνες" αριστερισμού και σκέφτηκε να ...αυτοηρωοποιηθεί ως "στόχος απειλής χαστουκιών". Πολιτικός κλαυσίγελος...

(Ενημερωθήκαμε το βράδυ ότι η μήνυση αποσύρθηκε, κατόπιν ωριμοτέρου σκέψεως.)

Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας