9/9/12

Ερχόμαστε, ενάντια στο καθεστώς της ψευτοκρατίας!


Τις τελευταίες ημέρες, το Καθεστώς της Εθνικής Προδοσίας και της οικονομικής εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού, έχει επιδοθεί σε έναν λυσσαλέο αγώνα να παρουσιάσει τις δράσεις του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή, ως έκνομες. Δια τον σκοπόν αυτόν, ετέθησαν σε κίνηση δύο οργανισμοί, των οποίων η συνεργασία και η αλληλεξάρτηση, καταδεικνύει και το μέγεθος της μεταπολιτευτικής διαπλοκής: ομιλούμε για τα κοινοβουλευτικά κόμματα και για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Οι δύο αυτοί οργανισμοί, προϊόντα του Καθεστώτος της μπασταρδοκρατίας που εξουσιάζει την Πατρίδα μας, κατηγορούν τις πρακτικές του Κινήματός μας, μας καθυβρίζουν, μας συκοφαντούν. Όπως όμως συνέβη και κατά το παρελθόν- το μακρινό αλλά και το πρόσφατο- κάθε απόπειρά τους θα συντριβεί, πάνω εις τον ακλόνητο βράχο της ατσάλινης Πίστεώς μας.

Η καθεστηκυία τάξη των Προδοτών, επιχειρεί τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, μια τακτική που εφάρμοζε επιτυχώς, εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Είναι όμως σήμερα καταδικασμένη να αποτύχει, διότι πλέον εκείνοι στους οποίους απευθύνονται, δεν έχουν τις κοιλιές γεμάτες, οι δε τσέπες, αν δεν έχουν οριστικώς αδειάσει, τείνουν προς τα εκεί. Εκ των πραγμάτων λοιπόν, τα θλιβερά ανθρωποειδή του δημοσιογραφικού συρφετού- τα οποία ανέλαβαν ως εργολαβία- την συκοφάντηση του Κινήματός μας, το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να γεμίζουν τις σελίδες του κατηγορητηρίου, το οποίο και θα τους αποδοθεί στο κοντινό μέλλον από την Δικαιοσύνη του Εθνικού Κράτους.

Κατηγορούν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ότι παλινδρομεί μεταξύ της συνταγματικότητος και της αντισυνταγματικότητος. Μας κατηγορούν ποιοί; Συνασπισμένα τα κόμματα της Προδοσίας και της διαφθοράς, από την αγαπημένη των τρομοκρατών Αριστερά, μέχρι την πατριδοκάπηλο Δεξιά. Μας κατηγορούν εκείνοι που υπέγραψαν τα Μνημόνια- και εκείνοι που σιωπηλώς τα ανέχτηκαν-, μας κατηγορούν οι λαφυραγωγοί του δημοσίου χρήματος, οι δολοφόνοι του Λαού μας. Αν αναζητείτε εκείνους που παραβιάζουν το Σύνταγμα, απευθυνθείτε σε εκείνους τους πολιτικούς σχηματισμούς οι οποίοι αποδεδειγμένα χρηματίστηκαν από τη Siemens, εκείνους τους πολιτικούς σχηματισμούς που υπέγραψαν τα Μνημόνια, εκείνους τους πολιτικούς μηχανισμούς που υποθάλπουν τους αναρχικούς- τρομοκράτες. Και τέλος, απευθυνθείτε στον Πρώτο Πολίτη του Καθεστώτος σας, ο οποίος προκλητικά, απέκλεισε τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής από τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, στο μεσοδιάστημα μεταξύ των εκλογών Μαΐου και Ιουνίου 2012. Το Σύνταγμα, λακέδες του Καθεστώτος, ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ή ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Εκείνο το οποίο η Χρυσή Αυγή έχει επιτύχει τους τελευταίους μήνες, είναι πραγματικά εντυπωσιακό: πέτυχε να παρουσιάσει ξεκάθαρα στα μάτια του Ελληνικού Λαού, την συμπαιγνία των θεσμών του Καθεστώτος, των πολιτικών κομμάτων και του δημοσιογραφικού κόσμου, εις βάρος ενός Κινήματος Λαϊκού και Εθνικιστικού, το οποίο έρχεται να αποκαταστήσει την Τάξη, σε ένα κράτος ανομίας και διαφθοράς. Όλοι εναντίον της Χρυσής Αυγής και η Χρυσή Αυγή εναντίον όλων! Όχι μόνο ρίξαμε, αλλά τσαλαπατήσαμε τις μάσκες του μεταπολιτευτικού καθεστώτος των κοινοβουλευτικών συμμοριών. Κι αν εκείνοι, έχουν το δικαίωμα να μας χαρακτηρίζουν συμμορία, τότε το δικαίωμα αυτό το έχουμε κι εμείς και επιστρέφουμε το χαρακτηρισμό. Μόνο που εμείς τους χαρακτηρίζουμε συμμορίες, πατώντας σε ατράνταχτα στοιχεία: λαδωθήκατε από τους ξένους, εξυπηρετήσατε τους τοκογλύφους της Νέας Υόρκης, δολοφονείτε κάθε μέρα τους Έλληνες επιτρέποντας στους κάφρους της Ασίας και της Αφρικής να περιφέρονται ελεύθερα και να εγκληματούν. Και σας το φωνάζουμε πια ξεκάθαρα: ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΑΣ, ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ!

Δε θα χαριστούμε, μήτε θα χαϊδέψουμε αυτιά, γυρεύοντας τις ψήφους των ψοφιμιών που αρνούνται να υψώσουν τη γροθιά τους υπό τα Εθνικιστικά Λάβαρα και πλάι στις δικές μας. Δεν είναι ανίκανο το Καθεστώς, όχι! Είναι Καθεστώς μισελλήνων και Προδοτών. Είναι Καθεστώς ελεγχόμενο ολοκληρωτικά από τα ξένα συμφέροντα και συγκεκριμένα από τους τοκογλύφους των Εθνών, τους λεγόμενους διεθνείς, αλλά συγκεκριμένης, συνήθως, καταγωγής.

Ποιόν εξυπηρετεί επιτέλους αυτή η κοινοβουλευτική συμμορία των πολιτικών κομμάτων, η οποία καταχρηστικώς φέρει τον τίτλο ‘’ελληνική’’ κυβέρνηση; Τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος ταπεινώνεται καθημερινώς μπρος στα Έθνη των αχρείων, εκείνα που σήμερα ισχυρίζονται ότι είναι πολιτισμένα επειδή υιοθέτησαν στοιχεία του δικού μας Πολιτισμού; Τον Ελληνικό Λαό, που εξαθλιώνεται από την ανεργία και την πείνα, για να μετρούν κέρδη οι τραπεζίτες και οι φίλοι τους στην κυβέρνηση; Τον Ελληνικό Λαό που φοβάται να κυκλοφορήσει στο δρόμο, υπό τον φόβο των αλλοεθνών υπανθρώπων που σκοπίμως σπείρατε σε κάθε γωνιά της Πατρίδος; Τον Ελληνικό Λαό που πλήρωνε μια ζωή για να μη μπορεί σήμερα o συνταξιούχος να αγοράσει τα φάρμακά του; Τον Ελληνικό Λαό που τρομαγμένος αγωνιά για το τι θα ξημερώσει, κρεμάμενος από τα χείλη κάθε ανδρείκελου, το οποίο διορίστηκε υπουργός για να εκτελεί τις εντολές των ξένων; Η Χρυσή Αυγή, έχει το σθένος και τη δύναμη να βροντοφωνάξει αυτό που βρίσκεται στην ψυχή κάθε Ελληνίδος και κάθε Έλληνα, στην ψυχή των Ελλήνων οι οποίοι δε συμμετείχαν στην κοινοβουλευτική λεηλασία της Πατρίδος επί τέσσερις δεκαετίες, στην ψυχή των Ελλήνων που δε τα έφαγαν μαζί με τον κάθε κρατικοδίαιτο Πάγκαλο της πολιτικής ζωής. Και τη κατηγορία την οποία χαμηλοφώνως σας αποδίδει ο Περήφανος Λαός μας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή, σας την αποδίδει μεγαλοφώνως: ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!

Ολάκερο το σύστημα της βρωμιάς και της σαπίλας, έπεσε πάνω στη Χρυσή Αυγή, γιατί ακριβώς η παρουσία της Χρυσής Αυγής στο ‘’Ναό της Δημοκρατίας τους’’(ή επί το ορθότερον στο Ναό της Προδοσίας τους), χάλασε τη συνταγή, την οποία ακολουθούσαν επί δεκαετίες: Πασόκοι και Δεξιούληδες Προδότες αποφάσιζαν τις Προδοσίες και οι αριστερές εταίρες του Κοινοβουλευτισμού (εκείνες που έχουν το θράσος να αυτοαποκαλούνται ‘’υπερασπιστές του κοινωνικού κράτους’’) ανέχονταν, συναγωνιζόμενες ποιά θα πάρει τα περισσότερα ψίχουλα από εκείνα που θα πετάξει η εκάστοτε κυβέρνηση. Κι ο Λαός από κάτω, βυθισμένος στα συνειδητά ψεύδη των καθεστωτικών ρουφιάνων της δημοσιογραφίας, οι οποίοι πλούτισαν όπως ακριβώς και οι κοινοβουλευτικοί εργοδότες τους. Και η δικαιοσύνη; Πού ήταν η ‘’ανεξάρτητη’’ δικαιοσύνη να θέσει τέρμα στο κοινοβουλευτικό όργιο; Αδύναμη να σπάσει τα δεσμά της πολιτικής εξάρτησης.

Αυτό είναι το Καθεστώς το οποίο έχει γαντζωθεί πάνω στην ταλαίπωρη Πατρίδα μας και της ρουφά το αίμα. Αυτή είναι η συμμορία η οποία εξουσιάζει τούτη την Ιερή Γη, η οποία γέννησε τους μεγίστους των Φιλοσόφων και των Πολεμιστών. Και για να εκλείψει ο κίνδυνος του τερματισμού της απάτης και της υπερκομματικής λαφυραγώγησης, πρέπει η Χρυσή Αυγή να εξουδετερωθεί. Αυτή είναι η διαταγή των διεθνών τοκογλύφων οι οποίοι ελέγχουν το πολιτικό σύστημα της χώρας. Δε τα λογάριασαν καλά όμως…

Δεν έχουν το ηθικό ανάστημα, οι ξεπουλημένοι στη Siemens, οι μιζαδόροι του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, οι Προδότες της Μακεδονίας, της Θράκης, της Κύπρου και του Αιγαίου μας, οι συνένοχοι των ρατσιστικών εγκλημάτων των λαθραίων ξένων εις βάρος Ελλήνων, οι αριστεροί φίλοι των τρομοκρατών(οι οποίοι κατά τ’ άλλα καταδικάζουν τη βία, όποτε βέβαια δεν προέρχεται από το μαρξιστικό τους βόθρο), οι προδότες των Ελλήνων Εργατών, οι οποίοι σπεύδουν να συμπαρασταθούν στις ορδές των μουσουλμάνων, υψώνοντας τα σφυροδρέπανα πλάι στις πράσινες σημαίες του Ισλάμ, να αντιπαρατεθούν μαζί μας.

ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Μετά από δύο δεκαετίες Αγώνων για την Πατρίδα και το Λαό, μετά από δύο δεκαετίες αμέτρητων θυσιών και καθημερινής μάχης με το μαρξιστικό παρακράτος και το καπιταλιστικό κράτος, μετά από δυο δεκαετίες χτυπημάτων που επιβράδυναν την Πορεία μας προς το Μεγάλο Στόχο, όμως δε μας γονάτισαν, μετά από πλήθος τρομοκρατικών εις βάρος μας ενεργειών, οι οποίες όμως δε μας σκότωσαν, είμαστε εδώ, για να ορθώσουμε ξανά τη Γαλανόλευκη της Φυλετικής μας καταγωγής, πλάι στη μαυροκόκκινη Σημαία με το Μαίανδρο, σύμβολο της Ιδεολογικής μας Πίστεως. Είμαστε εδώ, χαμογελώντας μπρος στο πλήθος των εχθρών μας που τρέμει στο πέρασμά μας. Είμαστε εδώ, για να δικαιώσουμε το Μεγάλο Φιλόσοφο, που διεκήρυξε με ακλόνητη πίστη: ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ!

Και με αυτή την ανυπέρβλητη δύναμη την οποία αντλούμε από τον πλέον Υπέροχο και Περήφανο Λαό που γνώρισε η ανθρωπότητα, βαδίζουμε εμπρός, για να σπάσουμε τα δεσμά του διεθνούς κεφαλαίου και των ντόπιων υποτακτικών του. Τρομοκρατείτε τους Έλληνες, ουρλιάζοντας για το κίνδυνο της χρεωκοπίας. Και εμείς οι Εθνικιστές σας απαντούμε: χρεοκοπήσατε εσείς, τα κόμματά σας, το καθεστώς σας, οι προδοτικές πολιτικές σας!

Η Χρυσή Αυγή όμως, δεν αποτελείται από πολιτικάντηδες, πρόθυμους να μοιράσουν τα συγχωροχάρτια της διαπλοκής, όπως έπραξαν τα κόμματα της αρπαχτής. Δώσαμε το Λόγο μας στον Ελληνικό Λαό, πως θα σύρουμε τους Προδότες ενώπιον της Δικαιοσύνης, όταν εκείνος θα μας δώσει την εντολή να κυβερνήσουμε αυτή τη χώρα. Και θα φροντίσουμε, οι μελλοντικές γενιές των Ελλήνων, να θυμούνται για πάντα, ποιά είναι η τιμωρία για την Προδοσία του Λαού και της Πατρίδος.

Παλαιοί Σύντροφοι και Νέοι Συναγωνιστές,
Το Καθεστώς της Αναξιοκρατίας, βρίσκεται σε πανικό, προβαίνοντας σε κινήσεις εντυπωσιασμού, δίχως κανένα αντίκρισμα. Δίχως αντίκρισμα για εκείνους φυσικά, διότι για μας, οι ενέργειές τους, έρχονται να επικυρώσουν, να συσφίξουν και να ατσαλώσουν τον ιερό δεσμό μεταξύ του Κινήματός μας και του Ελληνικού Λαού. Και δε θα αργήσει εκείνη η μέρα, που αυτός ο αστείος -με όψη γελωτοποιού- υπουργός προστασίας του αλλοδαπού πολίτη, θα βλέπει παντού Έλληνες, οι οποίοι θα φέρουν με καμάρι τις μαύρες μπλούζες με το Μαίανδρο στο στήθος.

Ψηλά τις Σημαίες, Συναγωνιστές! Έχουμε χρέος να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών του Λαού μας. Και πολύ περισσότερο, έχουμε καθήκον να φανούμε ισάξιοι -αν όχι καλύτεροι- των Μεγάλων μας Προγόνων, να παραμείνουμε Πιστοί μέχρι τέλους στην Πατρίδα και στο Λαό, στο Κίνημα και στην Ιδέα. Θεριεύει η μάχη και η δική μας ατσάλινη Ενότητα είναι εκείνη η οποία θα διαρρήξει το εχθρικό μέτωπο. Οι εχθροί μας δε, θα σκορπίσουν αλλόφρονες και καμιά δύναμη σ’ αυτό τον κόσμο δε θα μπορεί να αποτρέψει την αιώνια προσταγή του Γέρου του Μοριά: ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!

Ελληνικέ Λαέ,
Το Καθεστώς τούτο, είναι ανθελληνικό σε κάθε του ενέργεια. Ο μοναδικός σκοπός της θλιβερής του υπάρξεως, είναι να σε βαστάζει δέσμιο των τόκων. Τρομοκρατήστε τους κλέφτες, τους δολοφόνους, τους Προδότες! Δώστε τέλος στην ανοχή τεσσάρων δεκαετιών, πυκνώστε τις Εθνικιστικές Φάλαγγες, ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Όπως και να έχει, οι Χρυσαυγίτισσες και οι Χρυσαυγίτες, θα δώσουν αυτό τον Αγώνα μέχρι τέλους. Οι εχθροί έχουν χρήματα, αλλά είναι σάπιοι, δειλοί και λιγόψυχοι. Εμείς έχουμε τον Αρχηγό μας, τις Σημαίες μας, τον Θεό στο πλευρό μας και θα επικρατήσουμε, είτε θα πέσουμε με τα κανόνια να βροντούν και τις Σημαίες να κυματίζουν! Σε κάθε περίπτωση… Οι Σημαίες ΔΕΝ υποστέλλονται, η Φρουρά ΔΕΝ παραδίδεται!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ρουφιάνοι!

Ζήτω η Νίκη!
Ζήτω η Χρυσή Αυγή!
Ζήτω ο Αρχηγός!

Ε. Καρακώστας
Τ.Ο. Εύβοιας- Βοιωτίας