15/10/12

Πολύωρη ενημερωτική δράση στη Χαλκίδα


Το πρωινό του Σαββάτου αφιερώθηκε σε εκτεταμένη ενημερωτική δράση στους κεντρικούς δρόμους της Χαλκίδας, πόλη-έδρα της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας. Πολυμελής ομάδα συναγωνιστών μοίρασε χιλιάδες φύλλα της εφημερίδας μας σε οδηγούς, διαβάτες και θαμώνες καταστημάτων. Αν και θα περίμενε κανείς να έχουμε συνηθίσει την θετική ανταπόκριση του κόσμου, οι εκδηλώσεις υποστήριξης στο Κίνημά μας ήταν τόσο ένθερμες που εντυπωσιαστήκαμε.



Πολλοί ήταν αυτοί που μας έσφιγγαν το χέρι, συγχαίροντάς μας για τον αγώνα μας. Ακόμη περισσότεροι αυτοί που φώναζαν "ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"! Και σχεδόν κάθε ένας που συναντούσαμε είχε έναν ενθαρρυντικό λόγονα πει.


Οι εφημερίδες μας έγιναν ανάρπαστες και εξαντλήθηκαν πριν προλάβουμε να ολοκληρώσουμε τη διαδρομή που σκοπεύαμε. Δεσμευτήκαμε, σε όσους συνέχιζαν να ζητούν υλικό μας, ότι θα πραγματοποιήσουμε το συντομότερο άλλη μια μεγάλη δράση στην πόλη των 90 χιλιάδων Ελλήνων.

Κάποιος δεν χάρηκε που μας είδε...
Επιστρέψαμε στα γραφεία μας με... άδεια χέρια
Ο λαός μας αφυπνίζεται και έρχεται στο πλευρό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στον μοναδικό αγώνα ανάκτησης της Πατρίδας μας. Συνεχίζουμε τον αγώνα καθημερινά και μέχρι τη Νίκη!

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας