16/10/12

Κυριακή στα γραφεία της Χαλκίδος


Η συνάντηση της Κυριακής 14/10/12, στα γραφεία της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας στη Χαλκίδα, ήταν αφιερωμένη στον Ήρωα Μακεδονομάχο, Παύλο Μελά. Η ιστορική-ιδεολογική ομιλία για τη ζωή και το θάνατό του πραγματοποιήθηκε από το συναγωνιστή Ε. Μπαρμπούρη. Ακολούθησε η προβολή της απαγορευμένης πια ταινίας "Παύλος Μελάς".

Όπως κάθε Κυριακή, βέβαια, έγινε σύντομος σχολιασμός της επικαιρότητας, με έμφαση σε όσα αφορούν το Κίνημά μας, παρουσία του συναγωνιστή βουλευτή Νίκου Μίχου, και ενημέρωση για τις δραστηριότητες της τοπικής μας την προηγούμενη εβδομάδα. 

Κατά τον προγραμματισμό των δράσεων της επόμενης εβδομάδος δήλωσε ενδιαφέρον δραστηριοποίησης και παρέμεινε, μαζί με τα ήδη ενεργά μέλη, εντυπωσιακά μεγάλο μέρος των παρευρισκομένων υποστηρικτών του Κινήματος. Ο υπεύθυνος πολιτικής δράσης της τοπικής μας εξήγησε ότι Χρυσαυγίτης είναι αυτός που μετέχει ενεργά στο Κίνημα, εφαρμόζοντας στην πράξη τις ιδέες του. Και όλο και περισσότεροι Έλληνες γίνονται Χρυσαυγίτες, ενδυναμώνοντας την μοναδική ελπίδα ανάστασης του Έθνους μας.

Ζήτω η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού! Ζήτω η Λευτεριά της Πατρίδος! Ζήτω η Νίκη!


Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας