18/10/12

Εθνικιστική Επανάσταση


Κατά την χρονική περίοδο στην οποία το Μεταπολιτευτικό Καθεστώς της Προδοσίας λάμβανε την τελική ανθελληνική του μορφή, παράλληλα προς αυτό, ανδρωνόταν ένα πολιτικό και ιδεολογικό Κίνημα, το οποίο γεννήθηκε μέσα από τον ίδιο το Λαό μας και όχι στα γραφεία κάποιου ισχυρού οικονομικού παράγοντα είτε σε κάποια ξένη πρεσβεία. Το Κίνημα αυτό υπήρξε το εκπαιδευτικό κέντρο χιλιάδων νέων, οι οποίοι παρακινούμενοι από αληθή εθνικά και φυλετικά αισθήματα, αποφάσισαν πως όφειλαν –ως οι Πρόγονοί τους έπραξαν- να ορθώσουν τα Ελληνικά Εθνικιστικά Λάβαρα, απέναντι στις σημαίες της κομματοκρατίας και της σιωνιστικής δικτατορίας. Το Κίνημα τούτο κινητοποίησε τις υγιέστερες δυνάμεις του Ελληνικού Έθνους, για να προειδοποιήσει το Λαό μας για την κοινοβουλευτική απάτη και την καταστροφή που πλησίαζε απειλητικά.


Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα διατράνωσε από την πρώτη στιγμή την εχθρότητά του απέναντι στο καθεστώς της φαυλοκρατίας. Γι’ αυτό το λόγο, το Καθεστώς χίμηξε με λύσσα να μας κατασπαράξει, χρησιμοποιώντας την ανύπαρκτη ηθική του. Οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του Καθεστώτος -η συντριπτική τους πλειοψηφία μαρξιστικών ιδεολογικών πεποιθήσεων και καταβολών, με καπιταλιστικά όμως ιδανικά- κατασυκοφάντησαν αυτό το Κίνημα, χαρακτηρίζοντάς το "δολοφονική ναζιστική συμμορία". Ουδέποτε μας έδωσαν βήμα διαλόγου για να αντικρούσουμε τα χονδροκομμένα τους ψεύδη. Αυτές οι δημοσιογραφικές πόρνες πολυτελείας του Καθεστώτος, έβγαλαν ολάκερο το μαρξιστικό τους δηλητήριο πάνω σε ένα Κίνημα, του οποίου το μοναδικό έγκλημα είναι ότι παραμένει Λαϊκό και Εθνικιστικό. 

Παρά τη πολεμική του δημοσιογραφικού βόθρου της Μεταπολιτεύσεως, Ελληνίδες και Έλληνες, νέοι στη μεγάλη τους πλειοψηφία, πλαισίωσαν το Κίνημα, αγωνίστηκαν και αγωνίζονται κάτω από τα Λάβαρα του Ελληνικού Εθνικισμού. Όπως είχαν ορκιστεί, δε συμβιβάστηκαν με το Καθεστώς των διεφθαρμένων, αλλά μάχονται καθημερινά για τη συντριβή του. Γιατί όμως αυτό το Κίνημα, είναι κάτι το διαφορετικό από τα σημερινά κοινοβουλευτικά κόμματα; 

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι προϊόν του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος. Αντίθετα με τα αστικά κόμματα της σαπίλας και της Προδοσίας, προτάξαμε το Εθνικό συμφέρον πάνω από το κοινοβουλευτικό. Με απλά λόγια, στο μεταπολιτευτικό δίλλημα "Κοινοβουλευτισμός ή Πατρίδα", κραυγάσαμε με στεντόρεια φωνή "Πατρίδα"! 

Δεν είμαστε δημιούργημα αυτού του αντεθνικού Κράτους, διότι ούτε χρηματοδοτηθήκαμε, ούτε ανεχτήκαμε στις γραμμές μας τους κοινοβουλευτικούς τυχοδιώκτες, που πηδούν από τη μια κομματική στέγη στην άλλη. Δεν είναι η πλειοψηφία των μελών μας δημόσιοι υπάλληλοι, όπως συμβαίνει με τα αστικά κόμματα ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία και Συ.ριζ.α.. Δεν είναι υποστηριχτές μας οι βολεμένοι του Καθεστώτος και οι καπιταλιστές που ρουφούν το αίμα του αγωνιζόμενου Ελληνικού Λαού. Η Χρυσή Αυγή είναι Κίνημα Λαϊκό και Εθνικιστικό, είναι Κίνημα της Ελληνικής Νεολαίας και των Ελλήνων Εργατών! 

Ουδέποτε πιστέψαμε τις απατηλές υποσχέσεις του Καθεστώτος των φαύλων, δεν μας συγκίνησε ποτέ η καταναλωτική ευδαιμονία των δυο προηγούμενων δεκαετιών. Αντιθέτως, αντιτάξαμε στην υλιστική θεώρηση των πραγμάτων την Πίστη στα αιώνια Ελληνικά Ιδανικά. Προτάξαμε το όμαιμον, το ομόγλωσσον, το ομόθρησκον και ομότροπον στις υστερικές κραυγές του πολυφυλετισμού και της παγκοσμιοποίησης. Κι απέναντι στη σιωνιστική κατοχή της Πατρίδος μας, εμείς ορθώσαμε τη Σημαία του Επανελληνισμού της! 

Σκοπός του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος δεν είναι απλώς η απόκτηση πλειοψηφικού ρεύματος εξουσίας, μέσα στις τάξεις του σώματος των ψηφοφόρων. Απεναντίας, η επικράτηση του Λαϊκού Εθνικισμού θα πρέπει να είναι καθολική και να αφορά όλες τις πτυχές της ελληνικής ζωής. Επί το απλούστερον, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αποτελεί την αιχμή του δόρατος μιας Εθνικιστικής Επαναστάσεως, η οποία έρχεται να συντρίψει ολοκληρωτικά τον παλαιό κόσμο του σιωνιστικού καπιταλισμού και διεθνισμού. Ως εκ τούτου, η στήριξη και η ενεργός συμμετοχή στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν αναλώνεται στην ψηφοφορική επιλογή. Τουναντίον, σημαίνει την υποταγή της ατομικότητος σε έναν ανώτερο στόχο, ο οποίος αφορά το σύνολο των συμπατριωτών μας, αφορά την πρόοδο της Ελληνικής Λαϊκής Κοινότητος. 

Μέσα από τις στάχτες του παλαιοκομματικού κόσμου της σαπίλας, του εκφυλισμού και της βαλκανοποίησης, οφείλουμε να δημιουργήσουμε έναν Νέο Λαό, κατά τα πρότυπα των παρακαταθηκών των μεγάλων Φιλοσόφων της Φυλής μας. Για να επανελληνίσουμε το Κράτος, έχουμε χρέος να επανελληνίσουμε πρωτίστως το Λαό μας! Επανελληνισμός του Λαού σημαίνει την οριστική εκρίζωση εκείνων των σημιτικών στοιχείων τα οποία καλλιεργήθηκαν επί δεκαετίες στο Λαό μας. Ο ατομισμός, η ιδιοτέλεια, ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός, η άκρατος επιδίωξη του κέρδους, η αδιαφορία για το μέλλον της Φυλής και της Πατρίδος, δεν μπορούν να έχουν θέση σε αυτό το Νέο Λαό. Ο Νέος Λαός, θα πρέπει να χαράξει για πάντα στη καρδιά του ότι πρωταρχικό του καθήκον είναι η διαιώνιση της Φυλής του, όπως αυτή θα εκφράζεται μέσα από την Λαϊκή Κοινότητα. 

Ποιά είναι όμως η Ελληνική Λαϊκή Κοινότητα; Σίγουρα δεν είναι Λαϊκή Κοινότητα το συνονθύλευμα φυλών, το οποίο αυθαιρέτως ονόμασαν "ελληνική πολυπολιτισμική κοινωνία" οι ινστρούχτορες της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας. Αν το Μεταπολιτευτικό Καθεστώς εκτελεί τις ανθελληνικές εντολές "ελληνοποιήσεως" των βαρβάρων, με τον κάθε Προκόπη Παυλόπουλο και Γιάννη Ραγκούση, εμείς οι Εθνικιστές παραμένουμε Πιστοί στο όμαιμον του Λαού μας, το οποίο αποτελεί την ικανή και αναγκαία συνθήκη για την εφαρμογή του ομόγλωσσου, ομόθρησκου και ομότροπου του Λαού μας. Παραλάβαμε από τους Προγόνους μας έναν Λαό με κοινό Αίμα, γλώσσα, θρησκεία και έθιμα, δε θα επιτρέψουμε να παραδοθεί στις επόμενες γενιές ένας πολυφυλετικός, μιγαδοποιημένος συρφετός! 

Το Κράτος της κομματοκρατίας, ήτοι το πολυδαίδαλο καθεστώς της πλήρους αναξιοκρατίας, επιβάλλεται να τελειώσει μια για πάντα. Το Κράτος-προτεκτοράτο των άθλιων κομματανθρώπων θα γκρεμιστεί συθέμελα και στη θέση του θα οικοδομηθεί η Ελλάς των Ελλήνων Εθνικιστών! Για την εκπαίδευση των πολιτών την μεγαλύτερη ευθύνη φέρει το Κράτος. Κατ’ αυτή την έννοια, η λυσσώδης προσπάθεια των παραγόντων του μεταπολιτευτικού καθεστώτος να πείσουν τους ξένους ότι διοικούν ένα διεφθαρμένο λαό είναι πέρα ως πέρα ηλιθιώδης. Δεν δημιούργησε ο Λαός μας μια διεφθαρμένη εξουσία, αλλά μάλλον η διεφθαρμένη εξουσία είναι εκείνη που δηλητηριάζει τα υγιή στοιχεία του Λαού μας. Οι ηγεσίες είναι εκείνες που χαράσσουν την πορεία που θα ακολουθήσει ο Λαός, ο οποίος διαβιεί και λειτουργεί στα πλαίσια του Κράτους. 

Έτσι εξηγείται άλλωστε, ο ηρωισμός και η αυτοθυσία την οποία επέδειξαν οι γενιές των βαλκανικών πολέμων, της Μικρασιατικής εκστρατείας, του ελληνοϊταλικού πολέμου. Σε αντίθεση με εκείνο το Κράτος, το οποίο διαπαιδαγώγησε τον Λαό με εθνικά ιδανικά –γι’ αυτό και μεγαλούργησε-, το Μεταπολιτευτικό Κράτος επιδόθηκε σε έναν αγώνα εκφυλισμού του Λαού μας, προάγοντας την ασυδοσία, την απατεωνιά και τον ατομικό ωφελιμισμό. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε ότι αφορά τις κατηγορίες εις βάρος τούτου του Λαού. Σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να λησμονούμε και να υποτιμούμε σαράντα έτη ακατάσχετης κοινοβουλευτικής προπαγάνδας. Αν για κάτι δύναται να κατηγορηθεί ο Ελληνικός Λαός, είναι δια την ανοχή την οποία επέδειξε, στο καταστροφικό έργο των κοινοβουλευτικών προδοτών. Επαφίεται λοιπόν σε μια οργανωμένη μειοψηφία ο αγώνας της κινητοποίησης των λαϊκών μαζών. 

Όσο κι αν προσπάθησε η μαρξιστική Αριστερά να καλλιεργήσει το μύθο της αντικαθεστωτικής της δράσης, μέσα σε αυτά τα σαράντα έτη της Μεταπολίτευσης, απέτυχε. Η περιβόητη "γενιά του Πολυτεχνείου" και οι επιρροές της υπήρξαν το ίδιο το Κράτος, με όλα τα θλιβερά χαρακτηριστικά του. Και όσο περνά ο καιρός, μεγαλύτερα τμήματα του εξαπατηθέντος Λαού θα αναγνωρίζουν την πραγματικότητα αυτή. 

Να γιατί ο Λαός μας στρέφεται πλέον με την αγωνία του απελπισμένου προς τη Χρυσή Αυγή. Να γιατί εμείς οι Χρυσαυγίτες οφείλουμε να διαφυλάξουμε με φανατισμό τον αντικαθεστωτικό χαρακτήρα του Κινήματός μας! Να γιατί το Μέλλον μας ανήκει! Ο αγώνας μας, υπό αυτές τις παραμέτρους, είναι τιτάνιος. Αναλαμβάνουμε ίσως ένα έργο ανώτερο των δυνατοτήτων μας. Οι προκλήσεις όμως είναι για τους τολμηρούς και ο τολμών νικά. 

Η Εθνικιστική Επανάσταση, για την οποία αγωνιζόμαστε, δεν τελειώνει στην απόκτηση της εξουσίας. Αντιθέτως, η απόκτηση της εξουσίας είναι το μέσο για την ουσιαστική υλοποίηση των σκοπών της Επαναστάσεως. Και τούτο συμβαίνει διότι ακριβώς η Επανάσταση θα πρέπει να είναι πρωτίστως ηθική και πνευματική, ούτως ώστε να σημάνει η αφετηρία της Εθνικής εκτονώσεως ενός Νέου Λαού. Το μεγαλειώδες του στόχου μας επιβάλλει τη συντριβή οποιασδήποτε παλαιο-κομματικής πρακτικής. Το Κίνημά μας και η πορεία του δεν αποτελεί παρά μια μικρογραφία της εξελίξεως την οποία θα ακολουθήσει στο μέλλον ο Λαός μας, στα πλαίσια του Εθνικού Κράτους. Υπό αυτή την οπτική θεώρησης των πραγμάτων, οι Χρυσαυγίτες αποτελούμε τους Προμηθείς του Νέου Λαού που έρχεται να επανελληνίσει πρώτα τον Λαό και μετά το Κράτος

Στην πρωτοπορία του αγώνος, το Κίνημά μας οφείλει να θέσει τα τμήματα εκείνα του Λαού, τα οποία είτε παρέμειναν αμόλυντα από το μεταπολιτευτικό δηλητήριο, είτε αλλοτριώθηκαν στο μικρότερο δυνατό βαθμό. Γι’ αυτό το λόγο, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών θα πρέπει να παραμείνει πάντοτε Κίνημα της Ελληνικής Νεολαίας και των Ελλήνων Εργατών. Επανάσταση από τους βολεμένους δε μπορεί να υπάρξει ποτέ. Οι ωφελημένοι του διεφθαρμένου καθεστώτος δε θα γυρέψουν ποτέ το γκρέμισμά του. Αυτό θα το κάνουν μόνον οι αδικημένοι και περιθωριοποιημένοι από το Κράτος της σαπίλας. 

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν φιλοδοξεί να εκφράσει τις πολιτικές προσδοκίες μιας συγκεκριμένης κοινωνικής τάξεως. Δεν είμαστε Κίνημα καπιταλιστικό, ούτε Κίνημα των εργατοπατέρων. Θα δημιουργήσουμε μια Λαϊκή Κοινότητα της οποίας το συμφέρον θα ταυτίζεται με το συμφέρον του Κράτους και θα βρίσκεται πάνω από τα συμφέροντα των επιμέρους τάξεων. Και θα έχουμε πετύχει το πολιτικό και ιδεολογικό μας έργο, όταν αυτό τον Λαό δε θα τον χωρίζουν ταξικές διαφορές, διότι δε θα υπάρχει λόγος αυτές να υφίστανται σε μια Κοινότητα δίχως τάξεις. Θα έρθει κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον όπου κανένας δε θα μπορεί να ονομαστεί μέλος αυτής της Κοινότητος, αν δεν έχει πρώτα γαλουχηθεί μέσα στις φάλαγγες των Ελλήνων Εργατών, της χειρωνακτικής εργασίας και του Πνεύματος. Και οι Άριστοι μέσα από αυτές τις φάλαγγες, θα κληθούν να αναλάβουν το τεράστιο βάρος της ευθύνης να καθοδηγήσουν τα αδέρφια τους. 

Ναι, λοιπόν. Το δηλώνουμε ξεκάθαρα, με όλη τη δύναμη της ψυχής μας: Θα τσακίσουμε και το τελευταίο ίχνος κομματοκρατίας για να αφήσουμε να λάμψει κατά το αρχέγονο κάλλος της η Ελληνική Αριστοκρατία! Αν κάποτε η κάστα των Ελλήνων Αξιωματικών, των μπαρουτοκαπνισμένων από τους Πολέμους και τις μεγάλες εξορμήσεις της Φυλής μας προς Βορράν και προς Ανατολάς, αποτελούσε την ακλόνητη και πανίσχυρη αιχμή του Έθνους μας, ο σημερινός καρκίνος της κομματοκρατίας την έχει διαβρώσει, τουλάχιστον σε επίπεδο ηγεσίας. Ευχή και κατάρα στην κάστα των δειλών αυτών δημοσίων υπαλλήλων να σβήσουν σε βαθιά γεράματα, μέσα στη ζεστασιά της πλούσιας οικίας τους. Να παραμείνουν γνωστοί μεταξύ συγγενών και φίλων και η μνήμη τους να ξεχαστεί -συνεπεία της στρατιωτικής τους ανυπαρξίας- όταν, στο Εθνικό Κράτος που έρχεται, τα ονόματα των Παλαιών Πολεμιστών θα κοσμούν δρόμους και Πλατείες, στρατόπεδα και σχολές. 

Είτε το θέλουν ορισμένοι είτε όχι, αυτός ο Λαός μπορεί να αισθάνεται υπερήφανος, διότι από τα σπλάχνα του γεννήθηκε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, πρωτοπόρο στους λαϊκούς και εθνικούς αγώνες! Πλαισιωμένο από Γυναίκες και Άνδρες με υψηλό το αίσθημα του Χρέους απέναντι στη Φυλή, με Πίστη και Θέληση να οδηγήσουν το Λαό μας προς την εκπλήρωση του Ιστορικού του Πεπρωμένου. Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή! Κι, αν οι σημερινοί πραίτορες του Καθεστώτος της Προδοσίας -όλων των κομματικών μαντριών- μας χαρακτηρίζουν "συμμορία", ουδόλως μας απασχολεί. Διότι εμείς γνωρίζουμε πως έχουμε να απολογηθούμε μονάχα στο αδέκαστο Δικαστήριο της Ιστορίας του Μεγάλου μας Λαού. Κι εκείνο, έχουμε την ακλόνητη πεποίθηση, πως θα αποδώσει την αληθή Δικαιοσύνη: Οι Χρυσαυγίτισσες και οι Χρυσαυγίτες, αποτελούν την Φυσική Αριστοκρατία του Έθνους μας! 

Ζήτω ο Αρχηγός! Ζήτω η Χρυσή Αυγή! Ζήτω η Νίκη! 

Ε. Καρακώστας 
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας