9/10/12

Ενημερωτική δράση στις γειτονιές της Χαλκίδος


Κάποτε ήσυχες γειτονιές της πόλης, που γίνονται σιγά-σιγά θύματα της "πολυπολιτισμικής" εμμονής των κυβερνώντων την Πατρίδα μας. Ρομά όλων των Βαλκανίων, πακιστανοί, αλβανοί, ινδοί, ακόμη και τουρκόφρονες με ελληνικές ταυτότητες, εσωτερικοί μετανάστες από την ευαίσθητη και πολύπαθη Θράκη, γκετοποιούν με γρήγορους ρυθμούς ολόκληρες γειτονιές της Χαλκίδος.
Δεκάδες οι εκκλήσεις βοηθείας από συμπολίτες μας που εισάγονται βιαίως στα ήθη διαφορετικών "πολιτισμικών ιδιαιτεροτήτων" από νέους τους γείτονες. Και απαντούμε με την παρουσία μας και το μοίρασμα της επαναστατικής εθνικιστικής φωνής της εφημερίδας μας.



Πόρτα-πόρτα μοιράστηκαν εφημερίδες και ενημερωτικό υλικό για το Κίνημά μας και οι Έλληνες κάτοικοι μας ευχαριστούσαν και μας συνέχαιραν. "Μόνο που σας βλέπουμε μας δίνετε δύναμη. Να περνάτε συχνά, παιδιά." Πόσες φορές, πόσοι συναγωνιστές άκουσαν αυτά τα λόγια, πόση ελπίδα κρύβουν και πόση ευθύνη βάζουν στους ώμους όλων μας...


Στα σπίτια και στα μαγαζιά, στους δρόμους και τις πλατείες. Όπου υπάρχουν ενσυνείδητοι Έλληνες, υπάρχουν πια Χρυσαυγίτες. Εγείρονται οι συνειδήσεις και πλησιάζει η ώρα που θα εγερθεί η Ελλάδα ολόκληρη. 


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΓΕΝΕΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, 
ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ,
ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας