5/10/12

Χαλκίδα: Διανομή τροφίμων σε δοκιμαζόμενους Έλληνες


Περισσότερες από 450 οικογένειες έλαβαν δωρεάν μια ποικιλία τροφίμων σε αξιόλογες ποσότητες από την Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το Σάββατο στη Χαλκίδα. Ροδάκινα, μήλα, καρπούζια, καρότα, λάχανα, κολοκύθια, μελιτζάνες, πιπεριές, κρεμμύδια, πατάτες, αλεύρι, αβγά, φύλλο κρούστας και ψωμί, μοιράστηκαν σε ανέργους, απόρους, χαμηλοσυνταξιούχους και πολύτεκνους συμπατριώτες μας.


Με τη δραστηριότητα και την οργάνωση των Χρυσαυγιτών και με την αλληλεγγύη των Ελλήνων παραγωγών της περιοχής μας, συγκεντρώθηκαν πάνω από 12,5 τόνοι τροφίμων, που μοιράστηκαν σε δύο ώρες, με απόλυτη τάξη και τη μέγιστη δυνατή αξιοπρέπεια. Ηλικιωμένοι, άτομα με ειδικές ανάγκες και μητέρες με μικρά παιδιά εξυπηρετήθηκαν κατά προτεραιότητα. Όσοι από τους δικαιούχους προσφέρθηκαν εθελοντικά να βοηθήσουν στη διανομή, βλέποντας την προσπάθεια των συναγωνιστών να εξυπηρετήσουν όλον αυτόν τον κόσμο, έλαβαν ως ανταπόδωση μεγαλύτερες ποσότητες τροφίμων. Μία ποσότητα ροδάκινων προσφέρθηκε στην εκκλησία της ενορίας μας, για το συσσίτιο 53 ελληνικών οικογενειών, όταν πληροφορηθήκαμε -κατά τη διάρκεια της διανομής- ότι έχουν έλλειψη φρούτων.


Ο βουλευτής Ευβοίας, Νίκος Μίχος, ήταν όπως πάντα εκεί, αποδεικνύοντας ότι οι βουλευτές του Κινήματός μας παραμένουν ακτιβιστές Χρυσαυγίτες. Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές της οικονομικής κατάστασης του λαού μας. Στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων εμπράκτως μόνο το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, όταν όλοι οι άλλοι έχουν μεγάλα στόματα και απουσία πράξεων. 

Με τάξη, υπομονή και αξιοπρέπεια...
Η άπορη ηλικιωμένη περιέθαλψε τον χτυπημένο σκύλο, που την ακολουθεί παντού
Έλληνες όλων των ηλικιών κάτω από τα γραφεία μας για τρόφιμα
Οι αξιόλογες ποσότητες άξιζαν την αναμονή
Δύο αδερφάκια εκφράστηκαν πρωτότυπα και συγκινητικά για το Κίνημά μας
 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας