6/10/12

Διανομή τροφίμων στον Ωρωπό


Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, η Ομάδα Αλληλεγγύης της Τοπικής Οργάνωσης Εύβοιας-Βοιωτίας πραγματοποίησε ακόμη μια δράση στον Ωρωπό. Το κλιμάκιο των Συναγωνιστών, παρέδωσε τρόφιμα σε δεκαπέντε οικογένειες της περιοχής, οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στον καθημερινό αγώνα της επιβίωσης.


Πρόκειται για ολιγομελείς και πολυμελείς οικογένειες, νέων αλλά και ηλικιωμένων, ανέργων και συνταξιούχων, οι οποίοι προσήλθαν στο χώρο όπου σήμερα στεγάζεται το πνευματικό κέντρο του Δήμου. Οι συμπατριώτες μας, άνθρωποι ταλαιπωρημένοι και εγκαταλειμμένοι από το κράτος της κοινωνικής αδιαφορίας, ένιωσαν μια ελαφρά έστω ανακούφιση από την μικρή ενίσχυση που τους προσφέραμε. Οι ίδιοι αναγνώρισαν την συνέπεια του Κινήματος των Εθνικιστών, το οποίο κάνει πράξη την δέσμευση να στηρίξει τις ελληνικές οικογένειες, στην ιδιαίτερα δύσκολη αυτή περίοδο.


Για την Ομάδα Αλληλεγγύης βέβαια, η μεγαλύτερη ανταπόδοση των προσπαθειών μας, είναι το χαμόγελο που επιστρέφει στα χείλη των Ελλήνων. Όταν το κράτος "πρόνοιας" καταδικάζει το Έθνος μας στην εξαθλίωση και τον αφανισμό, η ΧΡΥΧΗ ΑΥΓΗ στέκεται αλληλέγγυα στον εξαπατημένο Ελληνικό Λαό. Η δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους συμπατριώτες μας, με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο και διάθεση. Θα παραμείνουμε στο πλευρό των Ελλήνων απέναντι στο ανθελληνικό καθεστώς! Στις δοκιμαζόμενες οικογένειες, δόθηκε η υπόσχεση πως την επόμενη φορά θα φροντίσουμε να καλύψουμε σε ακόμη υψηλότερο βαθμό τις ανάγκες τους.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ!

Αθηνά Δ.
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας