3/10/12

Ενημερωτική δράση στην περιοχή της Στενής


Προεκλογικά ο κύριος όγκος των δράσεων της Τοπικής Οργάνωσης Εύβοιας-Βοιωτίας ήταν ενημερωτικού τύπου, στην προσπάθειά μας να ενημερωθούν οι συντοπίτες μας για τις πολιτικές θέσεις μας. Μετεκλογικά, επικεντρώσαμε στις ομάδες εργασίας (Αλληλεγγύη στους Έλληνες, Δουλειά στους Έλληνες, Για τη Γη του Λαού μας και Πόλεμο στη Διαφθορά), αποδεικνύοντας με πράξεις τη συνέπεια λόγων και έργων των Ελλήνων Εθνικιστών.


Θεωρήσαμε αρχικά ότι τα ΜΜΕ θα αναγκαστούν να τηρήσουν τουλάχιστον τα προσχήματα δημοκρατικότητας και δεοντολογίας, απέναντι σε ένα κοινοβουλευτικό κόμμα εκλεγμένο από μισό εκατομμύριο Ελλήνων. Δεν εκπλαγήκαμε που δεν το έπραξαν, γνωρίζοντας το μέγεθος της συμφεροντολογικής διαπλοκής τους με το πολιτικό σύστημα.Ειδικά στους νομούς της Εύβοιας και Βοιωτίας, που είναι η περιοχή ευθύνης της τοπικής μας, λόγω γειτνίασης ίσως με την έδρα του καθεστώτος στην πρωτεύουσα της χώρας, τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης αριστεροκρατούνται εξίσου. Ελάχιστες οι αναφορές στις δραστηριότητές μας και αυτές συχνά διαστρεβλωμένες, ουδεμία κάλυψη των εκδηλώσεών μας, παρά τα σχετικά δελτία τύπου. Δεν μας ενοχλεί, είναι συμπεριφορά που γνωρίζουμε πώς ν' αντιμετωπίσουμε.


Παράλληλα με τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές δραστηριότητές μας, που διαδίδονται από στόμα σε στόμα στις τοπικές κοινωνίες, η Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας επαναδραστηριοποιείται δυναμικά στις ενημερωτικές δράσεις, μοιράζοντας την εφημερίδα του Κινήματος και φυλλάδια, ώστε να έχουν την ευκαιρία οι συντοπίτες μας να πληροφορηθούν όσα τα ΜΜΕ τους κρύβουν. Σε αυτά τα πλαίσια, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα ενημερωτική δράση στην περιοχή της Κεντρικής Εύβοιας, σε Στενή, Μακρυκάπα, Άτταλη και Καθενούς.

Η υποδοχή των μελών μας από τους κατοίκους ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδης
Το Εθνικιστικό ποτάμι θεριεύει και πλέον δεν σταματά, μέχρι την κάθαρση της Πατρίδας μας και την τιμωρία των ενόχων. Ζήτω η Νίκη!

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας