20/11/12

Ενημερωτική δράση στο Αλιβέρι


Την Κυριακή το πρωί μέλη της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση, με διανομή εφημερίδων, στην (κάποτε βιομηχανική) πόλη του Αλιβερίου. Πρώτος σταθμός ο Κάραβος, η παραλία της πόλης, όπου οι καταστηματάρχες μας πλησίασαν μαζικά και μας πληροφόρησαν για τα προβλήματα που δημιουργεί στις επιχειρήσεις τους, όχι μόνο η οικονομική κρίση αλλά και ο ίδιος τους ο δήμαρχος, με άκαιρα και πρόχειρα πολύμηνα "έργα ανάπλασης".


Με τη σκέψη στην προηγούμενη επίσκεψή μας, περάσαμε απ' το δημαρχείο, όπου και διαπιστώσαμε αναρτήθηκε (επιτέλους) και η Ελληνική Σημαία.


Η κίνηση στους δρόμους της πόλης ήταν περιορισμένη, αλλά τα διερχόμενα αυτοκίνητα και οι όποιοι πεζοί μας δέχθηκαν ενθέρμως το υλικό μας, που εξαντλήθηκε πολύ νωρίτερα απ' όσο περιμέναμε.


Διανομή έγινε και στις γειτονιές του Αλιβερίου, όπου είχαμε τη δυνατότητα να συνομιλήσουμε με κατοίκους, που με το που αντιλαμβάνονταν την παρουσία μας έρχονταν μόνοι τους να μας πληροφορήσουν για τα κακώς κείμενα της περιοχής. Όλο και περισσότεροι Έλληνες βλέπουν πια στο Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τη μοναδική ελπίδα για σωτηρία της Πατρίδας και του Λαού μας. Και, επιτέλους, βλέπουν σωστά.

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας