4/11/12

Επισκέψεις σε οικογένειες σε Ωρωπό και Δήλεσι


Την περασμένη εβδομάδα, μέλη της Ομάδας "Αλληλεγγύη Στους Έλληνες" της Τοπικής Οργάνωσης Εύβοιας-Βοιωτίας, προχώρησαν σε κατ’ οίκον διανομή τροφίμων σε οικογένειες που κατοικούν στο Δήμο Ωρωπού και στο Δήλεσι. Η δράση αυτή τη φορά, ήταν υπόθεση γυναικεία. Τέσσερις Συναγωνίστριες ανέδειξαν για ακόμη μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.



Με πίστη στον αγώνα του κινήματος, επισκεφτήκαμε δέκα άπορες οικογένειες Ελλήνων, οι οποίες έχουν πληγεί βαρύτατα από την αναλγησία του σημερινού κράτους των μνημονίων. Εκείνες, χτυπημένες από τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, μας υποδέχθηκαν με θέρμη και συγκίνηση. Μοιράστηκαν βασικά είδη διατροφής, ικανά να καλύψουν τις κυριότερες ανάγκες των μελών αυτών των οικογενειών.


Η παρουσία και η δράση μας στο Δήμο του Ωρωπού και στα γειτονικά δημοτικά διαμερίσματα θα συνεχιστεί, παρά τις κραυγές υστερίας των βολεμένων της αριστεράς, οι οποίοι προτιμούν να καταγγέλλουν δίχως αντίκρυσμα, αντί να βοηθούν στην πράξη τους συμπατριώτες μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση. Αντίθετα με εκείνους, η Χρυσή Αυγή αποδεικνύει με τη συνεχή δράση της ότι στέκεται στο πλευρό των ελληνικών οικογενειών.


Όσο οι μεγαλοδημοσιογράφοι μας συκοφαντούν και μας κατηγορούν, τόσο περισσότερο εμείς θα παραμένουμε πιστοί στο χρέος μας προς το λαό και την Πατρίδα μας, τόσο περισσότερο θα πεισμώνουμε, δίνοντας τα πάντα στον καθημερινό αγώνα της Χρυσής Αυγής. Μέχρι τη Νίκη.
Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Αθηνά Δ.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας