6/11/12

Στα γραφεία της Χαλκίδος την Κυριακή



Μέλη και φίλοι του Κινήματος γέμισαν τα γραφεία της Χαλκίδος την Κυριακή για την ιδεολογική ομιλία του συναγωνιστή Γιώργου Μισιάκα, με θέμα "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για ένα νέο τρόπο Ζωής". Με απλά λόγια και καθημερινά παραδείγματα, ο ομιλητής παρουσίασε σαφέστατα για τους πάντες την τοποθέτηση του Κινήματός μας εκτός του φάσματος "αριστερά-δεξιά", καθώς και τη χαώδη διαφορά μας από οποιοδήποτε άλλον πολιτικό σχηματισμό.


Αναλύθηκαν τα προαπαιτούμενα για να θεωρηθεί κάποιος Χρυσαυγίτης και εξηγήθηκε η απαίτηση της βιωματικής εφαρμογής της ιδεολογίας μας από όσους δηλώνουν ότι την ασπάζονται. Τόσο το θέμα όσο και ο τρόπος της παρουσίασής του καθήλωσαν το κοινό για περισσότερο από μία ώρα και η ενδιαφέρουσα συζήτηση που ακολούθησε διευκρίνησε κάθε παράμετρο. Σχολιασμός της επικαιρότητας και παραλειπόμενα του Κοινοβουλίου παρουσιάστηκαν από τον συναγωνιστή βουλευτή Ευβοίας, Νίκο Μίχο.

Ιδεολογικές ομιλίες από έμπειρα στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πραγματοποιούνται στα γραφεία της Χαλκίδος κάθε Κυριακή στις 7 μμ.


Μετά την αποχώρηση των φίλων του Κινήματος, τα ενεργά μέλη της Τοπικής προγραμματίσαμε τις δραστηριότητες της επόμενης εβδομάδος. Και αυτήν την Κυριακή είχαμε την ευχαρίστηση να καλωσορίσουμε στις τάξεις μας μερικούς ακόμη φίλους, που αποφάσισαν να μετέχουν ενεργά στον αγώνα μας για την Πατρίδα και το Λαό μας. Ζήτω η Νίκη!

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας