13/12/12

Ομιλία στον Πυρήνα Λιβαδειάς


Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι δραστηριότητες του Πυρήνα Χρυσής Αυγής Λιβαδειάς. Βασικό μέρος των δραστηριοτήτων αποτελεί η ιδεολογική κατάρτιση των νέων μελών και φίλων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Αυτό είναι και το κύριο μέλημα του Πυρήνα: Mέσα από τις τάξεις των νέων Εθνικιστών, θα δημιουργηθούν οι Πολιτικοί Στρατιώτες του Κινήματος, οι γυναίκες και οι άνδρες που θα κληθούν να υπερασπιστούν την Ιδέα και τις Σημαίες μας. 

Η πολιτική δράση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, βασίζεται κατά κύριο λόγο, στην απευθείας επαφή των στελεχών, των μελών και των υποστηρικτών του Κινήματος με το Λαό μας. Σε αντίθεση με τα αστικά κόμματα της μεταπολιτευτικής προδοσίας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, στερείται του προνομίου της παρουσίασης των πολιτικών του θέσεων από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης. Τούτο είναι βεβαίως απόλυτα φυσικό, μιας και εκείνοι επιδιώκουν την συντήρηση του υπάρχοντος καθεστώτος της εξαθλίωσης του Λαού, ενώ αντιθέτως, εμείς οι Εθνικιστές, αγωνιζόμαστε για την ολοκληρωτική συντριβή του. 

Στα πλαίσια της ενημέρωσης του Ελληνικού Λαού, έλαβε χώρα ομιλία στον Πυρήνα Χρυσής Αυγής Λιβαδειάς, με θέμα ‘’Κρατική τρομοκρατία και η απάντηση των Ελλήνων Εθνικιστών’’. Η ομιλία επικεντρώθηκε στην τρομοκρατική βομβιστική επίθεση στα γραφεία της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής. Από τα κυριότερα σημεία της ομιλίας, παρατίθενται τα παρακάτω: 

‘’Ψηλά τις Σημαίες Σύντροφοι της Δυτικής Αττικής, ψηλά τις Σημαίες Συναγωνιστές σε όλη την Ελλάδα! Όσες βόμβες κι αν βάλουν, τίποτα στον κόσμο δεν μπορεί να σταματήσει την απαρέγκλιτη Πορεία του Κινήματος προς την Τελική Νίκη! Ζυγώνει η μέρα που όλοι οι δρόμοι θα είναι ελεύθεροι για την Ελληνική Νεολαία! Εκείνοι που τρέμουν ήδη, είναι οι φιλελεύθεροι και οι μαρξιστές εχθροί μας: διότι και από τα συντρίμμια ακόμη των γραφείων μας καίει άσβεστη η Ιερή Φλόγα της Εθνικιστικής μας Πίστεως και αναδύεται υπέρλαμπρη η δύναμη της Θελήσεώς μας για καθολική επικράτηση επί των ανθελλήνων. Περιφρονούμε τους δούλους του Καθεστώτος και προχωρούμε Εμπρός, πάντα Εμπρός, μέχρι την Τελική Νίκη του Ελληνικού Λαού! Στο Καθεστώς της Προδοσίας, στο Κράτος και το παρακράτος της Αριστεράς και της Δεξιάς, αποκρινόμαστε με Ελληνική Τιμή και Εθνικιστική Περηφάνια: NON SERVIAM(δε θα σε υπηρετήσω)’’! 

Σημειώνεται ότι οι εγγραφές υποστηρικτών συνεχίζονται κανονικά, καθώς ο Πυρήνας Λιβαδειάς γιγαντώνεται, προς απογοήτευση των κόκκινων υπαλλήλων του καθεστώτος! 

Πυρήνας Λιβαδειάς
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας